Η «Ενωτική Πρωτοβουλία» διέγραψε τον Γρηγόρη Ίσσαρη

Η στάση του δημοτικού συμβούλου, Γρηγόρη Ίσσαρη, στην συνεδρίαση του Δ.Σ. είχε ως συνέπεια την διαγραφή του, από την παράταξη Ενωτική Πρωτοβουλία, με την οποία, είχε εκλεγεί:

Η ανακοίνωση

Με ομόφωνη απόφαση της Δημοτικής Ομάδας της “Ενωτικής Πρωτοβουλίας” Δήμου Διονύσου, μετά από την εισήγηση του επικεφαλής κ. Γιάννη Καλαφατέλη, διεγράφη από την παράταξή μας ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γρηγόρης Ίσσαρης λόγω της συστηματικής απουσίας του από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και τις συνεδριάσεις των οργάνων της παράταξής μας.

Δεν νοείται ο κ. Γρηγόρης Ίσσαρης μετά από δυο και πλέον έτη πλήρους αδιαφορίας, να εμφανίζεται ως “κομήτης” και να κουνάει το δάκτυλο σε εκείνους που το ίδιο διάστημα ήταν παρόντες στην θέση τους σεβόμενοι την ψήφο των συνδημοτών τους.

Το μάθημα πολιτικού ήθους και υπευθυνότητας που προσπάθησε να δώσει με το λογύδριο του κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 11/5/2017, μπορεί να εκληφθεί μόνο ως ανέκδοτο.

Από σήμερα μπορεί να συνεχίσει να στηρίζει δίχως ‘’συστολές’’ τη διοικούσα παράταξη, η οποία χαρακτηρίζεται από τη διαπλοκή, την αδιαφάνεια και τις ύποπτες μεθοδεύσεις.

Όσο για τη στάση του τα τελευταία δυο χρόνια ας την κρίνουν οι δημότες, η “Ενωτική Πρωτοβουλία” και τα στελέχη της ούτε εκβιάζονται, ούτε έχουν πολιτικές εξαρτήσεις και αγκυλώσεις.

Απο το Γραφείο Τύπου της

“Ενωτικής Πρωτοβουλίας”

 

Απάντηση