Αθλητικη συνεργασία με τον Αφιδναϊκό, ανακοίνωσε η Άνοιξη

Την συνεργασία τους, ανακοίνωσαν, ο ΑΟ Άνοιξης και ο ΑΟ Αφιδναϊκός. Οι δύο σύλλογοι με κοινή ανακοίνωση, έκαναν γνωστή την συνεργασίας τους. Μεταξύ άλλων, η συνεργασία αφορά τον δανεισμό ποδοσφαιριστών, την πραγματοποίηση φιλικού αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας, ενώ στο προσεχές διάστημα θα γίνουν και οι υπόλοιπες δράσεις.   

Η κοινή ανακοίνωση των δύο συλλόγων

Ο ΑΟ Άνοιξης και ο ΑΟ Αφιδναϊκός εγκαινιάζουν φέτος μια πρωτοποριακή συνεργασία, όπου με την πάροδο του χρόνου θα επεκταθεί σε πολλά επίπεδα και ανακοινώνουν τα εξής:
1). Την απόκτηση με την μορφή δανεισμού του 19χρονου αριστεροπόδαρου αμυντικού-μέσου Άλι Έσι από τον ΑΟ Αφιδναϊκό, κατόπιν εισηγήσεως του προπονητή του ΑΟ Άνοιξης, Θαλή Τσιριμώκου.
2). Την παραχώρηση των παρακάτω ποδοσφαιριστών στον ΑΟ Αφιδναϊκό, με την μορφή δανεισμού, για τη σεζόν 2017-2018:
Σκούρα Ιωάννη (22 ετών, επιθετικός)
Κύριλη Σεραφείμ (24 ετών, αμυντικός-μέσος)
Θεολόγη Ηλία (24 ετών, τερματοφύλακας)
Μπιτζηλαίο Ιωάννη (27 ετών, αμυντικός)
3). Την πραγματοποίηση φιλικού αγώνα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δυο ομάδων για τη νέα σεζόν, σε μέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί με επίσημη ανακοίνωση τις επόμενες μέρες.
Σύντομα θα ανακοινωθούν οι δράσεις των δυο ομάδων, στο πλαίσιο της συνεργασίας που εγκαινιάζεται σήμερα και θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου!
Τα Δ.Σ. Α.Ο. Άνοιξης & Α.Ο. Αφιδναϊκός

Α.Ε. Δήλεσι- ΑΟ Άνοιξης 1-2 

Σε ότι αφορά την προετοιμασία, η  Ανοιξη, αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση στο Σχηματάρι, το Δήλεσι. Οι πράσινοι κέρδισαν 2-1. Για τους φιλοξενούμενους, αγωνίσθηκαν οι  Ορνεράκης (57′ Κουλούρης) (Τ), Δρόσος (46′ Τρακάκης), Τσιούμας, Ιωσήπου (59′ Ζαχαρόπουλος), Γκόλιας, Κυριάκης, Γεωργούσης (46′ Δαρζέντας), Μίχας (56′ Έσι), Δρακόπουλος (65′ Τόσκα), Καραχάλιος (65′ Ξένος), Κωβαίος (71′ Κόλμπερ)
Για την Άνοιξη σκόραραν οι  Κωβαίος και Δρακόπουλος.

Νέο Γραφείο τύπου 

Ο Α.Ο. Άνοιξης ανακοίνωσε την  συνεργασία του με τον αθλητικό δημοσιογράφο Γρηγόρη Ραχωβίτσα.
Ο Γρηγόρης Ραχωβίτσας είναι 30 ετών και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Γραφείο Τύπου και στην εν γένει επικοινωνία της ομάδας μας. Ο Γρηγόρης γεννήθηκε στην Αθήνα και από πολύ μικρή ηλικία είναι κάτοικος Άνοιξης. Τα τελευταία χρόνια ήταν μεταξύ άλλων ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Γραφείου Τύπου στην ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, ομάδα Β’ Εθνικής Κατηγορίας. Έχει επίσης εργασθεί στην Εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ», στην Εφημερίδα «Sportime», στα αθλητικά site Dokari.gr, Leoforos.gr και onsports.gr αλλά και ως ραδιοφωνικός παραγωγός ενώ έχει κάνει και ραδιοφωνικές μεταδόσεις αγώνων στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Απάντηση

Verified by MonsterInsights