Αναβολή λόγω μη απαρτίας το τοπικό συμβούλιο του Αγίου Στεφάνου

Αναβλήθηκε λόγω μη ύπαρξης απαρτίας το τοπικό συμβούλιο της Δ.Κ. Αγίου Στεφάνου. Τα θέματα της ημερήσιας συζήτησης ήταν τέσσερα, με το μέλλον της Καμέλιας να κεντρίζει το ενδιαφέρον. Παρά την σοβαρότητα του θέματος, η απουσία των τοπικών συμβούλων και των δημοτικών συμβούλων ήταν εμφανής.

Παρά την μη απαρτία, οι παρόντες συζήτησαν και κατέθεσαν την άποψη τους, για το ζήτημα της Καμέλιας. Στην αναβληθείσα συνεδρίαση παραβρέθηκαν από πλευράς του τοπικού συμβουλίου εκτός του προέδρου Μιχάλη Κασαπάκη, η Βασιλική Μελετίου. Παρόντες ήταν ο επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Γιάννης Καλαφατέλης, ο Σπύρος Σπηλιώτης της Δημοκρατικής Ανατροπής, ο Τεύκρος Παντέλογλου της Λαϊκής Συσπείρωσης και ο ανεξάρτητος Γρηγόρης Ίσσαρης.

Δυναμική ήταν η παρουσία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δ. Διονύσου, που υποστήριξαν την μετατροπή του οικήματος σε στέκι νεολαίας.

Επίσης, στην συνεδρίαση παραβρέθηκαν οι Κώστας Κουριδάκης, από την δημοτική κίνηση Εύπολις, ο Άγγελος Καταιακίδης της Συνεργασίας Πολιτών και ο Δημήτρης Καϊμάς της κίνησης Μαζί για τον Διόνυσο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *