ΑΟ Άνοιξης: Στις καλύτερες οκτώ , η ομάδα των παγκορασίδων του Χάντμπολ

Στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος για τη σεζόν 2016-2017, συμπεριλήφθηκε η ομάδα Παγκορασίδων Β΄ του Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ μετά την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξήχθη 26 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου στην ακριτική Προσοτσάνη.
Οι «αμαζόνες» του Κώστα Κότσιρα αγωνίστηκαν απέναντι σε ιστορικές ομάδες όπως ο Φίλιππος Βέροιας, ο Ζαφειράκης Νάουσας, η Προσοτσάνη και ο Εθνικός Κοζάνης. Αγωνίστηκαν με πάθος, έδειξαν το ταλέντο τους και έπαιξαν ποιοτικό και παραγωγικό χάντμπολ δίνοντας σε όλα τα παιχνίδια το χαρακτηρισμό του ντέρμπι.
Η διοίκηση του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ ευχαριστεί τους παρακάτω υποστηρικτές της ομάδας των Παγκορασίδων Β΄ : εταιρεία κατασκευής οχημάτων “KYMCO” , «MR.KTEO», εταιρεία μονοτικών και δομικών υλικών “ISO TEC”, εταιρεία φωτοβολταϊκών πλαισίων “ALEO SOLAR”, φούρνος “ΚΑΡΡΑΣ”, φρουτεμπορική “ΠΕΠΠΑΣ”, χώρος δεξιώσεων “GALA EVENTS”, κρεπερί “BE TWINS”, φροντιστήριο “ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ”, σουβλάκια “Ο ΜΗΤΣΟΣ”, κατάστημα ενδυμάτων “HUNTERS”, κρεοπωλείο “Ι.ΚΟΚΚΙΟΣ” και σύμβουλοι επιχειρήσεων “HEALTH MALL”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *