Η φιέστα του ΑΟ Άνοιξης( photo)

 Η λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 βρίσκει την ομάδα μας πρωταθλήτρια της Β’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. και πολλές επιτυχίες στα τμήματα των Ακαδημιών και Υποδομών Ποδοσφαίρου.

Η χθεσινή φιέστα της ομάδας μας με την λήξη του τελευταίου επίσημου αγώνα για την φετινή περίοδο, ήταν άκρως πετυχημένη. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που κατέκλυσαν το γήπεδο, χειροκρότησαν και πανηγύρισαν την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Ευχαριστούμε τους αθλητές των ακαδημιών και τους γονείς τους για την συμμετοχή. Το παρέων έδωσαν και τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου μας (βόλει μπάσκετ, χάντμπολ και τένις) τα οποία στήριξαν την προσπάθειά μας.

Πηγή φωτογραφιών:  www.abola.gr

Την απονομή του κυπέλλου του Πρωταθλήματος έκανε ο Δήμαρχος Διονύσου κύριος Διονύσης Ζαμάνης ο οποίος είναι πάντα δίπλα στα αθλητικά σωματεία του Δήμου, αλλά και η μόνη Δημοτική Αρχή τα τελευταία 13 χρόνια που έκανε πράξη χρόνιο αίτημα του συλλόγου μας για πλήρη ανακατασκευή των κτιριακών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Γηπέδου Άνοιξης, των πάγκων του αγωνιστικού χώρου και κρατάμε την δέσμευσή του για αλλαγή του χλοοτάπητα με αντίστοιχο νέο τελευταίας γενιάς εντός του έτους 2017. Παρών στην εκδήλωσή μας ήταν ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Άνοιξης κύριος Χαράλαμπος Πιπέρης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού κυρία Αναστασία Στασινοπούλου  οι οποίοι παρέδωσαν τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, αλλά και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Άνοιξης κ.κ. Βασίλης Κοκμοτός, Δημήτρης Κωστάκης , Ανθή Λουκάτου Σπύρος Σπηλιώτης και ο Τοπικός Σύμβουλος της Δ.Ε. Άνοιξης κύριος Δημήτριος Κυριάκης.

Τιμιτική πλακέτα για την πολυετή (10 συνεχόμενα έτη) προσφορά του στην ομάδα μας παραδώθηκε στον ποδοσφαιριστή μας Νίκος Μπουσδέκης από τον αρχηγό της ομάδας Βλάσση Δαρζέντα.

Ευχαριστούμε τον μεγάλο χορηγό της χθεσινής εκδήλωσης την εταιρεία INVENTOR AG A.E. (Inventor), την Φρουτεμπορική Πέππας (Πέππας Φρουτεμπορική) για την προσφορά του σε φρούτα, την NEAΣΗ Ε.Π.Ε. (Dimitris Trakakis) για την προσφορά του σε διάφορα προϊόντα, την εταιρεία ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Ν.-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Δ. Ο.Ε. (2π – Παπαδακης Ν. Παναγιωτου Δ. ΟΕ) για την προσφορά του σε χυμούς και την εταιρεία ΠΥΡΟΠΡΟΛΗΨΗ (Pyroprolipsi – Angelikas A. & Co.).

Ο σύλλογος μας θέλει να συγχαρεί την ομάδα του ΠΑΟ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ FC για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. και την άνοδό της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, την ομάδα ΑΣ Δροσιάς Νίκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α και την άνοδό της στην Β’ Κατηγορία, την ομάδα Atlantis FC Anthousa official για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. αλλά και όλες τις ομάδες και τα τμήματα υποδομών για την συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα της ένωσής μας.

Κλείνοντας, θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστίσουμε τον Πρόεδρο Δημήτρη Γιαρένη και το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. για την άψογη και υποδειγματική διοργάνωση και λειτουργία όλων των Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων που συμμμετείχαν τα τμήματα μας και ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια και τα επόμενα χρόνια.

Ευχόμαστε σε όλο το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής υγεία και ευημερία για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Για το Δ.Σ. του Α.Ο. Άνοιξης
Ο Πρόεδρος
Τάσσος Αγγέλικας

Απάντηση