Ιδρύθηκε νέο σωματείο με την επωνυμία “Αθλητικός Σύλλογος Άνοιξης Διονύσου” ( Α.Σ.Α.Δ)

Στην αθλητική οικογένεια του Δήμου Διονύσου προστέθηκε ένα νέο μέλος με την ‘ίδρυση του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΆΝΟΙΞΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (ΑΣΑΔ) ΧΑΝΤΜΠΟΛ.

Με την υπ΄αριθμό 16/2017 διάταξη του Ειρηνοδικείου Μαραθώνα αναγνωρίστηκε το Σωματείο με την επωνυμία “ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΆΝΟΙΞΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ – Α.Σ.Α.Δ.”, με έδρα το Διόνυσο Αττικής και καταχωρήθηκε στο βιβλίο σωματείων του Πρωτοδοκείου Αθηνών. Ο σύλλογος αναπτύσσει το άθλημα της χειροσφαίρισης (Χάντμπολ) από την προσχολική ηλικία.
Στόχος του συλλόγου είναι η διάδοση του αθλητισμού , η ευγενική άμιλλα, η αθλητική παιδεία, η πρόοδος στην μόρφωση των παιδιών, η υγεία των αθλητών, η κοινωνική και πολιτιστική δράση και προσφορά.
Ο νέος σύλλογος αποτελεί μετεξέλιξη του τμήματος χάντμπολ που υπήρχε στον Α.Ο. Άνοιξης, που τα τελευταία χρόνια είχε υπό την σκέπη του το άθλημα της χειροσφαίρισης και είχε δώσει την δυνατότητα σε πολλά παιδιά της περιοχής να μάθουν χάντμπολ και να πετύχουν σημαντικές ομαδικές και ατομικές διακρίσεις. Πρόεδρος του Α.Σ. Άνοιξης Διονύσου είναι ο Μάριος Λουκάτος, επί σειρά ετών, υπεύθυνος ανάπτυξης χάντμπολ του Α.Ο. Άνοιξης.
Το ΔΣ του ΑΣ Άνοιξης Διονύσου Χάντμπολ ευχαριστεί τον Α.Ο. Άνοιξης και τον Πρόεδρο του, Αναστάσιο Αγγέλικα για την συνεργασία στην απρόσκοπτη μετεξέλιξη του τμήματος της χειροσφαίρισης. Το τμήμα χάντμπολ του Α.Ο. Άνοιξης θα καταστεί ανενεργό και οι αθλητές των ακαδημιών του Α.Ο. Άνοιξης θα μετεγγραφούν σύμφωνα με τα οριζόμενα στο καταστατικό της ΟΧΕ, στο νέο σωματείο.
Οι ακαδημίες του Α.Σ. Άνοιξης Διονύσου Χάντμπολ (ΑΣΑΔ) ξεκινούν τις εγγραφές και τις προπονήσεις τους, από Σεπτέμβριο στο κλειστό γυμναστήριο Άνοιξης.

Απάντηση

Verified by MonsterInsights