Νίκες για Κρυονέρι και Νίκη Δροσίας

Σπουδαία νίκη με 3-2, για το Κρυονέρι, με αντίπαλο τον μέχρι πρότινος αήττητο Παλλαυρεωτικό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, της Β κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ.
Οι γηπεδούχοι, με την νίκη τους, βρέθηκαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με 13 βαθμούς πίσω από τον Παλλαυρεωτικό. Το σκορ άνοιξε στο 16’ ο Βαμβάτσικος , στο 54’ ο Τουμάσης έκανε το 2-0 και ο Ζερμπίνης στο 70’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πέναλτι στο 76 με τον Παπαδόπουλο και στις καθυστερήσεις ο ίδιος παίκτης μείωσε σε 3-2.
Οι συνθέσεις
ΑΟ Κρυονέρι: : Τσούνης, Βαμβάτσικος, Κολώτας, Τουμπανάκης,

Κανταρέλης, Μοσεσβίλι, Αννίνος Αδ(87’ Αρκατίνης), Καλογήρου, Τουμάσης(61’ Ζερμπίνης), Σιατραβάνης, Σαχίνης(74’ Καστρινός)
Παλλαυρεωτικός: Κάπα, Κωνσταντινίδης(51’ Πώχος), Νικολαϊδης, Θεοφανίδης(51’ Σπυρόπουλος) , Μπεζερά, Πάνου(69΄Μπεργιάνης), Μωραιτης, Ασλλανί(65’ Τάρεκ), Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Γιαχαεβ,
Το τρίποντο κατέκτησε στην εκτός έδρας αναμέτρηση, η Νίκη Δροσίας με 1-0 απέναντι στην Δόξα Αγίας Άννας. Το γκολ της εκτός έδρας επιτυχίας της Νίκης Δροσιάς πέτυχε ο Λάμπρος Πολύζος στο 73′.
Νίκη Δροσιάς: Πρωτόπαπας, Μητρόπουλος, Παναγιωτίδης, Μπέτσης, Γκεσούρας, Γιαβρής(66΄Αγγελόπουλος), Μαρώλιας(53’ Πολύζος), Καρατσίκος, Δρόσος, Μηλιώτης, Ελευθερίου (88’ Μπαμιάν)
Η Βαθμολογία του Β κατηγορίας 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *