Νίκες για Ολυμπιακό, Σταμάτα, ισοπαλία για Άνοιξη και ήττες για Παθιακάκη, Κρυονέρι, Δροσιά και Διόνυσο

Την καλή του αγωνιστική κατάσταση, πιστοποίησε ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, καθώς επικράτησε 2-1 και του Κορωπίου, με συνέπεια οι ερυθρόλευκοι αργά και σταθερά, ν΄ ανεβαίνουν τα σκαλιά του βαθμολογικού πίνακα. Η Άνοιξη , πήρε πολύτιμη εκτός ισοπαλία στα Γλυκά Νερά και ο Γιάννης Παθιακάκης ηττήθηκε  2-1 στην Παλλήνη.

Στην Β ΕΠΣΑΝΑ, η Σταμάτα κέρδισε εκτός έδρας την Αγία Άννα, ενώ Κρυονέρι και Νίκη Δροσιάς ηττήθηκαν εκτός έδρας, από Σαρωνικό και την Αρτέμιδα, αντίστοιχα.

Στην Γ ΕΠΣΑΝΑ, ο Διόνυσος ηττήθηκε εντός έδρας , από την Συκάμινο με 2-0.

Αναλυτικά….  

 

A.Ο. Γλυκών Νερών – Α.Ο. Άνοιξης 0-0

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η εκτός έδρας αναμέτρηση της Άνοιξης, στα Γλυκά Νέα για την 12η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΑΝΑ. Ο ΑΟ Άνοιξης και τοπική ομάδα έμειναν στο 0-0, ενώ οι δυο ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες. Στο 76’ ο Βάρδας του ΑΟ Γλυκών Νερών αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ στο 85’ ο Κωβαίος πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια αντικρίζοντας κι εκείνος την δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Οι συνθέσεις
Α.Ο. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ: Καταχανάκης, Συμβουλίδης (74’ Cani), Μπέντας, Βατίστας, Βάρδας, Πουβανέλλης, Αλεξίου, Λάζαρης, Μπουγάτσιας, Νάνος, Shtishi.

Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ: Μανουσάκης, Τρακάκης, Ζαχαρόπουλος (79’ Ομσανάι), Ιωσήπου, Δρόσος, Κυριάκης, Γεωργούσης (90’ Δαρζέντας), Κωβαίος, Πούφλης (76’ Ξένος), Γκόλιας, Μιχαηλίδης
Δήλωση προέδρου ΑΟ Άνοιξης κ. Αγγέλικα Τάσου

Ο ΑΟ Άνοιξης εκφράζει και δημόσια τις θερμές ευχαριστίες του στον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του ΑΟ Γλυκών Νερών για την άψογη και υποδειγματική φιλοξενία τους στον μεταξύ μας αγώνα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Από την πρώτη στιγμή της άφιξης της αποστολής μας στο γήπεδο μέχρι την αποχώρηση της, οι άνθρωποι του ΑΟ Γλυκών Νερών βρίσκονταν δίπλα μας και μας παρείχαν κάθε εξυπηρέτηση. Με την λήξη του αγώνα, ο πρόεδρος του ΑΟ Γλυκών Νερών κ. Γιώργος Δρούγκας με φιλοξένησε στο χώρο του εντευκτηρίου του συλλόγου του και συζητήσαμε για ώρα τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ερασιτεχνικές μας ομάδες. Μάλιστα αποχωρήσαμε με τη διάθεση μιας νέας συνάντησης όπου θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε εμπειρίες, πρακτικές, τεχνογνωσία και κοινές στρατηγικές για το καλό του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Οφείλω ωστόσο να παραδεχτώ πως στα δυο χρόνια που έχω την τιμή να υπηρετώ τον ΑΟ Άνοιξης από την θέση του προέδρου, δεν έχω συναντήσει τέτοια ανάλογη και υποδειγματική φιλοξενία από άλλη ομάδα. Εύχομαι στην ομάδα ΑΟ Γλυκών Νερών καλή συνέχεια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Ά κατηγορίας και να εκπληρώσει ότι στόχους έχει θέσει.

Φυσικά ο ΑΟ Άνοιξης υπόσχεται ανάλογη φιλοξενία στην αναμέτρηση του δευτέρου γύρου.

Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου-Κορωπί 2-1
Στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ανδρών ΕΠΣΑΝΑ ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου κέρδισε εντός έδρας με 3-1 την ομάδα του Κορωπίου. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο όπου η ομάδα του Αγίου Στεφάνου ήταν σαφώς καλύτερη του αντιπάλου και πέτυχε τα τέρματα στο 10′ με τον Κατσέρη, στο 15 με το Ζουρούδη και στο 28 με τον Παπατζήμα ενώ στο 35 είχε και χαμένο πέναλτι. Η ομάδα του Κορωπίου μείωσε προσωρινά 2-1 στο 22′

 

 

Παλληνιακός-Γιάννης Παθιακάκης 2-1 

Την εκτός έδρας γνώρισε ο Γιάννης Παθιακάκης, στην αναμέτρηση της Παλλήνης κόντρα στην τοπική ομάδα.

 

Η βαθμολογία της Α κατηγορίας

Σαρωνικός Αναβύσσου- Κρυονέρι 3-0

Την ήττα γνώρισε το Κρυονέρι, στην Ανάβυσσο, με αντίπαλο τον τοπικό Σαρωνικό, για την 12η αγωνιστική της Β Κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ.

ΑΟ Άρτεμις-Νίκη Δροσιάς 1-0 

Ένα γκολ ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα της Αρτέμιδας με 1-0 απέναντι στη Νίκη Δροσιάς. Το μοναδικό γκολ πέτυχε στο 7′ ο Μπουσδέκης.

Δόξα ΑΓ. Άννας-ΑΟ Σταμάτας  1-3

Εύκολο διπλό  για την ομάδα της Σταμάτας που επικράτησε 3-1 της Αγίας Άννας.  Το σκορ άνοιξε νωρίς στο 12′ για την Σταμάτα με τον Μανουσάκη. Στο 20′ με πέναλτι ο Δημήτριου έκανε το 2-0 και ο Μουγιολάρι, μείωσε σε 2-1 στο 21 ‘ για λογαριασμό της Δόξας. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Δημητρίου στο 56’.

Η βαθμολογία της Β ΕΠΣΑΝΑ    

ΑΟ Διόνυσος-ΑΟ Συκαμίνου 0- 2

Η βαθμολογία της Γ ΕΠΣΑΝΑ

Απάντηση