Νίκη των εργαζομένων , ήττα της διοίκησης στον Δήμο

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Διονύσου, ήταν οι μεγάλοι νικητές του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς μετά την κρίσιμη ψηφοφορία αποφασίστηκε να πληρωθούν το 13ο και 14ο συμβούλιο. Στο έκτακτο συμβούλιο της Πέμπτης(4/10), μειοψήφησε η εισήγηση του Δημάρχου Διονύση Ζαμάνη που ήθελε τον Δήμο να ασκήσει έφεσή στην απόφαση του Πρωτοδικείου Μαραθώνα που έχει κρίνει αντισυνταγματική την περικοπή των δώρων και επιδομάτων!

Λευκό ψήφισε ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Βασίλης Δαρδαμάνης, ενώ η παρούσα  Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Πολιτικής Προστασίας Πόπη Ταουξή, αποχώρησε  κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Την απόφαση υποδέχθηκαν οι εργαζόμενοι, που παρουσιάστηκαν μαζικά, στο Δημοτικό Συμβούλιο, με πολλά χειροκροτήματα.

Η αντιπολίτευση παρουσιάστηκε συσπειρωμένη και 13 ψήφους αρνητικές, , μία λευκή και 11 θετικές από τους συμβούλους της Διοίκησης, απορρίφθηκε η εισήγηση του Δημάρχου.

Έτσι λοιπόν το Δημοτικό Συμβούλιο συμφώνησε να μην ασκήσει  έφεση ο Δήμος κατά της δεύτερης πρωτόδικης απόφασης, που αφορά σε 130 εργαζόμενους του Δήμου Διονύσου.

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιο, ήταν μια ήττα του διοίκησης του Δήμου. Για μια ακόμη συνεδρίαση, δεν έγινε εφικτό, να συγκεντρωθούν πάνω από τα δύο τρίτα των συμβούλων της διοίκησης.  Στις δύο τελευταίες εξ αναβολής συνεδριάσεις, παραβρέθηκαν  μόλις 11 – 13 από τους 20 συμβούλους της πλειοψηφίας.

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *