Ξεκινούν οι εγγραφές στην ακαδημία του Α.Σ. Ροδόπολης

Έλα κι ΕΣΥ στην Ακαδημία του Α.Σ. Ροδόπολης!
Η νέα αγωνιστική σεζόν πλησιάζει και η Κίτρινη Ακαδημία στη Ροδόπολη περιμένει να ανοίξει τις πόρτες της για ακόμα μια επιτυχημένη μπασκετική χρονιά!
Στην ακαδημία μπάσκετ του Α.Σ. Ροδόπολης γίνονται δεκτά όλα τα παιδιά , αγόρια και κορίτσια από 5 -16 ετών (γεν 1-1-2001 έως 31-12-2012)
Οι εγγραφές αρχίζουν στις 4/9 και θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά από τη γραμματεία της Ακαδημιών Α.Σ. Ροδόπολης που βρίσκεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Ροδόπολης.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Η ακαδημία μπάσκετ του Α.Σ. Ροδόπολης λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σχoλείου Ροδόπολης και πιο συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο Ροδόπολης (Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων, εντός Δημοτικού Σχολείου Ροδόπολης).

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ) ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ .
• Υψηλό επίπεδο προπονητών με εμπειρία ετών .
• Αξιολόγηση και έλεγχος προόδου κάθε αθλητή-τριας.
• Συνεργασία με διατροφολόγο .
• Παρουσία ιατρού σε όλους τους αγώνες .
• Συνεργασία με φυσιοθεραπευτή.
• Επιτυχίες – Διακρίσεις αγωνιστικών τμημάτων .
Πρωταρχικός στόχος της ακαδημίας είναι τα παιδιά να ευχαριστιούνται το μπάσκετ αλλά ταυτόχρονα να δημιουργήσουν ένα χαρακτήρα που να διέπεται από αρχές και αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχία, η κοινωνικότητα αλλά και η ομαδικότητα ! Μέσω της εξειδικευμένης αυτής προσέγγισης οι προπονητές μας στοχεύουν στην δημιουργία ενός αθλητή και μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας.
Οι νέοι αθλητές και αθλήτριες που εγγράφονται για πρώτη φορά στην ακαδημία μας εντάσσονται στα τμήματα υποδομής .
Παρακολουθείτε καθημερινά τα social media της ακαδημίας μας (Facebook/Rodopoli B.C., Youtube/ Rodopoli Basket Club) καθώς και το site της ομάδας (www.rodopoli.gr) από τα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε για την ημέρα – ώρα αλλά και το χώρο διεξαγωγής κάθε προπόνησης ή αγώνα.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα παρακάτω τηλέφωνα 6972378000 & 6986515834 ή με τη Γραμματεία της ομάδας κατά τις απογευματινές ώρες χρήσης του κλειστού γυμναστηρίου Ροδόπολης.
Ωράριο γραμματείας :
Δευτέρα – Παρασκευή 17:00 – 22:00
email: rodopolibcchannel@gmail.com

 

 

Απάντηση

Verified by MonsterInsights