Πρόσκληση από την Θεατρική Ομάδα Αγίου Στεφάνου

H Θεατρική Ομάδα Αγίου Στεφάνου του Δήμου Διονύσου, καλεί όποιον αγαπά το θέατρο, στις 10 Οκτωβρίου, να παραβρεθούν στη πρώτη συνάντηση την Τρίτη 10 Οκτωβρίου στις 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο Κρυονερίου, Λεωφόρος Κρυονερίου 3.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ νέων μελών
Θεατρικής Ομάδας Αγίου Στεφάνου, Δήμου Διονύσου
Αν αγαπάτε και θέλετε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας στο ερασιτεχνικό θέατρο, σας περιμένουμε για να γνωριστούμε.
Μετά από 12 χρόνια και 14 επιτυχημένες παραστάσεις, τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας Αγίου Στεφάνου, του δήμου Διονύσου, εγκαινιάζουμε την καινούργια θεατρική περίοδο και σας προσκαλούμε την Τρίτη 10 Οκτωβρίου στις 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο Κρυονερίου, Λεωφόρος Κρυονερίου 3.
Και ο παραμικρός ρόλος –επί σκηνής ή στα παρασκήνια- προϋποθέτει δουλειά και πνεύμα ομαδικότητας. Είναι μια κατάθεση ψυχής που εμπλουτίζει τους εαυτούς μας και το κοινό που μας παρακολουθεί. Σας περιμένουμε για μια αναγνωριστική διαδρομή σ’ αυτό το γοητευτικό ταξίδι.
Tόσο τα καινούργια όσο και τα παλιά μέλη της ομάδας πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση που έχει αναρτηθεί στην πρώτη σελίδα του dionysos.gr και να τη στείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση epimorfosi@dionysos.gr, ή να περάσουν από το Κοινοτικό Κατάστημα της Άνοιξης (Κανάρη 3, απέναντι από την εκκλησία), καθημερινές 7:30 – 15:00. Η Θεατρική Ομάδα Αγίου Στεφάνου υποστηρίζεται από το Δήμο Διονύσου και η συμμετοχή των μελών είναι δωρεάν.
Οι πρόβες πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, στις επτά το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου, μιας και η αίθουσα του Αγίου Στεφάνου χρησιμοποιείται από το Δημοτικό Συμβούλιο. Πρώτη συνάντηση την Τρίτη 10 Οκτωβρίου στις 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο Κρυονερίου, Λεωφόρος Κρυονερίου 3.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: Ελένη Ρουφάνη 6948387522, απογευματινές ώρες
email: eroufan@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *