Στην μάχη του πρωταθλήματος, Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, Άνοιξη, Κρυονέρι, Νίκη Δ και Παθιακάκης

Σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς οι ποδοσφαιρικές ομάδες του Διονύσου, στα πλαίσια των πρωταθλημάτων ΕΠΣΑΝΑ.
Στην Α κατηγορία
Στο Κορωπί δοκιμάζεται η Άνοιξη, καθώς θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Οι πράσινοι, θα παλέψουν για το τρίποντο, ώστε να τους διατηρήσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η Άνοιξη σε πέντε αγώνες έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς . Το μεν Κορωπί βρίσκεται στην 13η θέση με 4 βαθμούς
Ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, υποδέχεται στην έδρα του, τον Αστέρα Βάρης. Αναμένεται ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς και οι δύο ομάδες βρίσκονται στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα. Ο μεν Ολυμπιακός είναι 6ος με 9 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Βάρης στην τρίτη θέση, με 11 βαθμούς!
Στην Κερατέα κόντρα στον τοπικό Κεραυνό δοκιμάζεται ο Γιάννης Παθιακάκης. Στην ίδια περίπου θέση βρίσκονται οι δύο ομάδες. Ο μεν Παθιακάκης είναι 14ος με 4 βαθμούς, ενώ ο Κεραυνός έχει κατακτήσει πέντε βαθμούς .
Στην Β κατηγορία
Το Κρυονέρι, θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις , έχει όμως δύσκολο έργο, καθώς αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο και αήττητο της κατηγορίας Παλλαυρεωτικό. Οι γηπεδούχοι είναι στην 5η θέση με 10 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν το απόλυτο των βαθμών με νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Στην Αγία Άννα δοκιμάζεται η Νίκη Δροσιάς. Λογικά η Νίκη θα πρέπει να κατακτήσει το τρίποντο κόντρα στην Αγία Άννα που ως τώρα δεν έχει κατακτήσει ούτε βαθμό.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *