Ανοικτοί ορίζοντες: Η σημερινή Δημοτική Αρχή με τη χρηστή διοίκησή της διασφαλίζει κάθε μέρα, το κάθε ευρώ των δημοτών

Η ανακοίνωση των Ανοικτών Οριζόντων:

Θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και θα ασχοληθούμε για ακόμη μία φορά με τον κύριο Κριεμάδη, ως «εκπρόσωπο» της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, παρόλο που το ύφος και οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιεί στη νέα του ηλεκτρονική επιστολή, πραγματικά, ξεπερνούν κάθε όριο της δημόσιας πολιτικής αντιπαράθεσης.

Σε ό,τι αφορά την αξίωση να του απαντήσει ο Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξής μας, τον πληροφορούμε ότι : Ο Δήμαρχος θεσμικά εκπροσωπεί τον Δήμο και συνομιλεί με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων. Αν ο ίδιος έχει αναλάβει τέτοιο ρόλο, ας μας ενημερώσει η παράταξή του και ο Δήμαρχος δεν θα έχει πρόβλημα να του δίνει απαντήσεις. Επειδή όμως φαίνεται, ότι χρησιμοποιεί τη δημόσια αντιπαράθεση ως μοχλό για την πολιτική του ανέλιξη, ας την προσπαθήσει ευθέως εντός της παράταξής του.

Για να δοθεί ένα τέλος στην κατασκευασμένη σκανδαλολογία τον ενημερώνουμε ότι, η υπευθυνότητα επιβάλλει την αναφορά των όποιων σκανδάλων σε δημόσιες Αρχές και όχι στα καφενειακού τύπου φιλιππικά λογύδρια. Όπως έχουμε ξαναπεί στο παρελθόν, προσκαλούμε και παρακαλούμε τον κύριο Κριεμάδη, για να γίνει χρήσιμος για τον Δήμο, να καταγγείλει στις εποπτεύουσες Αρχές ό,τι έχει διαπιστώσει ότι είναι μεμπτό, έτσι ώστε να βοηθήσει το έργο μας και να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στον ρόλο που του ανέθεσαν οι συμπολίτες μας, ως δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας. Τα υπονοούμενα, τα δήθεν ευφυολογήματα, τα …απίστευτα υστερόγραφα , το χυδαίο ύφος, τα ψεύδη και οι ύβρεις της νέας ηλεκτρονικής του επιστολής, το μόνο που κάνουν είναι να τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα, για άλλη μια φορά.

Σε κάθε περίπτωση του γνωστοποιούμε ότι τα φαινόμενα διαφθοράς τελείωσαν στον Δήμο μας, τον Σεπτέμβριο του 2014. Η σημερινή Δημοτική Αρχή με τη χρηστή διοίκησή της διασφαλίζει, κάθε μέρα, το κάθε ευρώ των δημοτών. Και αυτό θα συνεχίσει να κάνει και στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *