ΑΟ Άνοιξης: Όλοι μαζί στηρίζουμε την Κιβωτό του Κόσμου!

Τουρνουά αγάπης και βοήθειας προς τα παιδιά που έχουν ανάγκη, για να ζουν απλά την καθημερινότητα τους, διοργανώνει ο ΑΟ Άνοιξης. Στις 29 και 30 Δεκεμβρίου, στο δημοτικό γήπεδο της Άνοιξης, θα διεξαχθεί ποδοσφαιρικό τουρνουά που θα συμμετέχουν η διοργανώτρια Άνοιξη, το Κρυονέρι, ο Γιάννης Παθιακάκης και ο Πανερυθραϊκός. Σκοπός του τουρνουά η συλλογή ρουχισμού και υποδημάτων για την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, Κιβωτός του κόσμου.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Άνοιξης:     

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε η προσφορά βοήθειας με την οποιαδήποτε μορφή στήριξης είναι σημαντική για να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των συνανθρώπων μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Ο ΑΟ Άνοιξης συνεχίζει να παίρνει πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο να αναδείξουν το πνεύμα αλληλεγγύης και ευαισθησίας που πρέπει να διακατέχει όλους μας.
Ο ΑΟ Άνοιξης έχει αγκαλιάσει και στηρίζει όλα τα παιδιά, διαφόρων ηλικιών, του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Μέριμνας Και Προστασίας Μητέρας Και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου», που φοιτούν στο δημοτικό σχολείο της Άνοιξης και του Αγίου Στεφάνου, καθώς και στο Γυμνάσιο αλλά και στο Λύκειο της Άνοιξης και τα οποία συμμετέχουν στα διάφορα τμήματα του συλλόγου μας και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους εντελώς δωρεάν, με έξοδα του συλλόγου.
Ωστόσο ο ΑΟ Άνοιξης συνεχίζει την προσπάθεια στήριξης του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Μέριμνας Και Προστασίας Μητέρας Και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου». Την Παρασκευή (29/12) και το Σάββατο (30/12) μαζί με τις ομάδες ΑΟ Γιάννης Παθιακάκης, ΑΠΣ Πανερυθραϊκός και ΑΟ Κρυονερίου θα συνδιοργανώσει χριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου, με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων ποδοσφαίρου των συλλόγων, με σκοπό την συλλογή ρουχισμού και υποδημάτων για τους μικρούς φίλους του Οργανισμού (σ.σ. περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις ώρες στις κάρτες που ακολουθούν).
Φυσικά από την περασμένη εβδομάδα τα γραφεία του Συλλόγου μας (Λυκαβηττού, 37, Άνοιξη) καθημερινά από τις 17:00, είναι ανοιχτά για τον κάθε ένα που επιθυμεί να φέρει ρούχα και υποδήματα για να «ζεστάνει» ακόμα περισσότερο με αγάπη τις καρδιές των μικρών παιδιών που δέχονται καθημερινά την στοργή της Κιβωτού.

Η λίστα με τις ανάγκες ένδυσης και υπόδησης 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *