ΑΟ Κρυονερίου: Πορόσκληση για ασφαλιστική κάλυψη

Ανοικτή πρόσκληση προς ασφαλιστικές εταιρείες από τον Α.Ο Κρυονερίου, ώστε να ασφαλιστούν οι αθλητές του συλλόγου, είτε ανήκουν στις ακαδημίες είτε στην ανδρική ομάδα:

Η ανακοίνωση 

Ο Α.Ο Κρυονερίου με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (3/11/2017) ενημερώνει πως επιθυμεί να ασφαλίσει ιδιωτικά τους αθλητές των ακαδημιών αλλά και της ανδρικής ομάδας με τις παρακάτω ελάχιστες καλύψεις:
Κάλυψη των εξόδων ατυχημάτων που τυχόν συμβούν κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων της ομάδας, καθώς και των μετακινήσεων με επίσημα και οργανωμένα μεταφορικά μέσα (ναυλωμένο λεωφορείο).
Κάλυψη 100% των εξόδων χειρουργικών επεμβάσεων βάσει του ορίου ανά αθλητή που θα επιλέξει ο σύλλογος.
Κατά περίπτωση κάλυψη φυσικοθεραπειών-αποθεραπειών.
Αποζημίωση σε περίπτωση σοβαρού ατυχήματος που θα οδηγήσει σε ανικανότητα.
Επισκέψεις σε εφημερεύοντες ιατρούς σε ιδιωτικές κλινικές και δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις για κάθε επείγον περιστατικό των ασφαλιζόμενων μελών.
Ιατροφαρμακευτικές δαπάνες συνέπεια ατυχήματος εκτός νοσοκομείου.
Ημερήσιο νοσοκομειακό επίδομα ατυχήματος μέχρι 90 μέρες.
Επίδομα κατάγματος συνέπεια ατυχήματος.
Οδοντική βλάβη συνέπεια ατυχήματος.
Απώλεια ζωής από ατύχημα.
Μόνιμη μερική-ολική ανικανότητα από ατύχημα.
Παρακαλούμε όποιος επαγγελματίας του χώρου επιθυμεί να κάνει πρόταση και οικονομική προσφορά να το δηλώσει μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας του στο mail krioneri.ao@gmail.com μέχρι την Παρασκευή 10/11/2017.
Όλες οι προσφορές θα αξιολογηθούν από πενταμελή επιτροπή (εκ των οποίων ο πρόεδρος του Δ.Σ και ένας γονέας μέλος του συλλόγου μας μετά από κλήρωση).
Α.Ο Κρυονερίου

 

Απάντηση

Verified by MonsterInsights