Γιάννης Καλαφατέλης: “”Η προσπάθεια φίμωσης μιας ΕΠΩΝΥΜΗΣ και ανεξάρτητης δημοσιογραφικής φωνής είναι προφανής απόπειρα τρομοκράτησης και στοχοποίησης των μέσων ενημέρωσης και των λειτουργών τους”

Ο Γιάννης Καλαφατέλης, με δημόσια τοποθέτηση του, δηλώνει ότι είναι  ενάντια στην δίωξη  της  δημοσιογράφου Μαρίας Χαζάπη και της Οδού Διονύσου:

Η δήλωση:

”Η προσπάθεια φίμωσης μιας ΕΠΩΝΥΜΗΣ και ανεξάρτητης δημοσιογραφικής φωνής είναι προφανής απόπειρα τρομοκράτησης και στοχοποίησης των μέσων ενημέρωσης και των λειτουργών τους.
Η πολιτική απόφαση στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,του ‘’σχεδόν’’ δημάρχου Διονύσου κ. Ζαμάνη και των πειθήνιων οργάνων του,Ντούντα,Κωστάκη,Τσούκα,Ακριτιδου,(Στάικος – εν λευκώ) οι οποίοι αποφάσισαν τη δίωξη της δημοσιογράφου Μαρίας Χαζάπη και της Οδού Διονύσου, αποδεικνύει πως οι διαπιστώσεις, η κριτική και εν τέλει η ελευθεροτυπία από αυτή την διοίκηση δεν αντέχετε.
Μια από τις πιο μελανές σελίδες στην ιστορία του Διονύσου γράφτηκε σήμερα και μάλιστα με έξοδα των δημοτών.
Κύριοι Ζαμάνη,Τσούκα,Κωστάκη,Ντούντα,Ακριτιδου, οι πολιτικοί που ενοχλούνται από τα Μέσα Ενημέρωσης είναι σαν τους ναυτικούς που τους πειράζει η θάλασσα. Δεν υπάρχουν πουθενά .
Γιάννης Καλαφατέλης”

Απάντηση

Verified by MonsterInsights