Εκδήλωση και δωρεάν έλεγχος προληπτικός έλεγχος για την οστεοπόρωση

Σημαντική εκδήλωση, διοργανώνει ο Δήμος Διονύσου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα», με θέμα «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης». 

 Αναλυτικά η πρόσκληση της εκδήλωσης

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Διονύσου σε συνεργασία  με τον  Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση δωρεάν προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση με θέμα : «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου (Πεντζερίδη 3), ώρες 10.00 έως 14.30 και κύριος στόχος της είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της.

Η πρόσκληση για συμμετοχή αφορά σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να κάνουν δωρεάν προληπτικό έλεγχο, με πτερνική  μέτρηση οστικής πυκνότητας, και να  ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Για πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται, από Τετάρτη 31 Μαΐου έως και Πέμπτη 8 Ιουνίου, ώρες  9:00 έως 13:00,  στο τηλέφωνο : 213 213 9806.

Απάντηση

Verified by MonsterInsights