Κλήση 3 Αθλητών του ΑΣΑΔ Χάντμπολ στο Κλιμάκιο Εθνικής Νοτίου Ελλάδος

Τρεις (3) αθλητές του Α.Σ. Άνοιξης Διονύσου Χάντμπολ της κατηγορίας Παμπαίδων Β΄ (γεν 06-07), οι Εμμανουηλιδης Άρης, Ιερωνυμακης Μανώλης και Πολυμερης Γιώργος, κλήθηκαν από την ΕΑΠ/ΟΧΕ στο κλιμάκιο της Εθνικής Νοτίου Ελλάδος.

Το ΔΣ του ΑΣΑΔ συγχαίρει τους παραπάνω αθλητές και τον προπονητή του συλλόγου Σωτήρη Τοντόροβιτς για την χαντμπολική τους πορεία και πρόοδο και τους εύχεται καλή επιτυχία.
Οι διακρίσεις αθλητών χάντμπολ από το σύλλογο των Βορείων Προαστίων σε ατομικό επίπεδο, πιστοποιούν με τον καλύτερο τρόπο το ταλέντο που υπάρχει στο Διόνυσο αλλά και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του ΑΣΑΔ. Ενδεικτικά τα τελευταία 4 χρόνια, 14 αθλητές και αθλήτριες έχουν κληθεί στα αντίστοιχα κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδος στην κατηγορία τους.
Τα νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια από 6 έως 14 ετών που θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα της χειροσφαίρισης, μπορούν να λάβουν μέρος στις προπονήσεις (σε Ροδόπολη, Σταμάτα, Άνοιξη), μέχρι τη λήξη της φετινής περιόδου τον Ιούνιο, δωρεάν. Πληροφορίες : 6944866067
Πολύτιμοι υποστηρικτές του ΑΣΑΔ Χάντμπολ , ο εφοπλιστής Α. Μαρτίνος, οι εταιρείες «BIC VIOLEX», «DIONYSSOSMARBLE», η ταβέρνα «ΟΙ ΜΟΥΡΙΕΣ» και ο φούρνος «ΚΑΡΡΑΣ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *