Λαϊκή Συσπείρωση: “Καταγγέλλουμε την επίθεση στο προεκλογικό μας περίπτερο στον Άγ. Στέφανο”

Ανήμερα την Πρωτομαγιά, άγνωστοι επιτέθηκαν και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στο προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Άγιο Στέφανο. Με ανακοίνωση της η Λαϊκή Συσπείρωση, καταδικάζει το γεγονός:

Την Τετάρτη 1η Μάη, επέλεξαν τα θρασύδειλα φασιστοειδή -κινούμενα μέσα στο σκοτάδι, κατά την προσφιλή τους συνήθεια- για να καταστρέψουν το προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Άγιο Στέφανο.
Τη μέρα, δηλαδή, που η εργατική τάξη παγκόσμια τιμά τους νεκρούς της, τη μέρα που εκτελέστηκαν από τους ναζί προγόνους τους οι 200 πατριώτες κομμουνιστές στην Καισαριανή, πίστεψαν ότι μπορούν να εμποδίσουν την δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.
Είναι «βαθιά νυχτωμένοι» αν πιστεύουν ότι τέτοιες ενέργειες θα σταματήσουν τη δράση των κομμουνιστών. Το ΚΚΕ σε όλη την εκατοντάχρονη πορεία του δεν έκανε βήμα πίσω από τον αγώνα για την υπεράσπιση της εργατικής τάξης, ήταν αυτό που έριξε στον σκουπιδοντενεκέ της ιστορίες τους φασίστες και θα το ξανακάνει!
Σε κανένα άλλο προεκλογικό κέντρο στην περιοχή μας δεν έχει σημειωθεί ανάλογη επίθεση καθώς είναι γνωστό ότι τους ενοχλεί ΜΟΝΟ η δράση του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης.
ï Τους εξοργίζει η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ γιατί στοχεύει τον πυρήνα του συστήματος που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο υπερασπίζονται και υπηρετούν.
ï Τους φοβίζει η επαφή του ΚΚΕ με την εργατική τάξη και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα και αυτή είναι που στοχεύουν.
ï Τους εξαγριώνει που μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ ξεκάθαρα στέκονται απέναντι στον φασισμό, σε αντίθεση με άλλους συνδυασμούς που φιλοξενούν στα ψηφοδέλτιά τους φασίστες με το προσωπείο του ανεξάρτητου.
Δεν είναι τυχαίο ότι τους προηγούμενους μήνες είχε προηγηθεί επίθεση με φασιστικά συνθήματα στα γραφεία του ΚΚΕ στον Άγιο Στέφανο, όπως βέβαια δεν ήταν τυχαίο ότι προ ημερών «ξήλωσαν» και το προεκλογικό πανό με τους υποψήφιους της Λαϊκής Συσπείρωσης επίσης στον Άγιο Στέφανο.
Καλούμε τον λαό της περιοχής, κάθε δημοκράτη που ζει και εργάζεται στον Δήμο Διονύσου να βγάλει συμπεράσματα για τους πυρήνες που δρουν στην περιοχή μας. Να τους απομονώσει! Να τους βάλει στο περιθώριο….εκεί που άλλωστε ανήκουν! Να δυναμώσει με την ψήφο του την Λαϊκή Συσπείρωση, την μόνη δύναμη που ορθώνει μέτωπο αντίστασης απέναντι στους φασίστες της Χρυσής Αυγής.
Όσο για τους «αγνώστους» που μόνο νύχτα μπορούν να δράσουν, να γνωρίζουν πως τους ξέρουμε πολύ καλά και σύντομα θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει! Γιατί όπως λέει και ο λαός μας «Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα….»

Be the first to comment

Απάντηση