Νέα δημοτική κίνηση, απο την Βίκυ Κάουλα

Νέα δημοτική κίνηση εξάγγειλε, η τοπική σύμβουλος Κρυονερίου,  Βίκυ Κάουλα, που θα έχει τον ρόλο της εκπροσώπου τύπου.

Η ανακοίνωση

Αγαπητοί συνδημότες,
Με την αρχή του νέου χρόνου, που σηματοδοτεί μια νέα αρχή και -ελπίζουμε- μια νέα πορεία, ανήμερα Θεοφανείων, ανακοινώνουμε την ίδρυση μιας νέας δημοτικής κίνησης για τη Δημιουργία και Διαφάνεια στον Διόνυσο.
Σκοπός της κίνησής μας και πρωταρχικός στόχος είναι να χτιστούν γερά θεμέλια ανάπτυξης σε μια πόλη, πιο ανθρώπινη και φιλική για κάθε δημότη. Να καταστεί δυνατή η αλλαγή του Τρόπου, με τον οποίο διοικείται και λειτουργεί σήμερα ο Δήμος. Ενός τρόπου που ανακυκλώνει πρόσωπα και τελικά αφήνει αναλλοίωτη την αναποτελεσματικότητα, την κακοδιαχείριση και την απαράδεκτη καθημερινότητα στον τόπο μας.
Αυτόν τον τρόπο σκοπεύουμε να αλλάξουμε ΕΣΥ κι ΕΜΕΙΣ μαζί. Γιατί προσβλέπουμε σε τρόπους που δημιουργούν αξία για τον άνθρωπο. Και γιατί ονειρευόμαστε έναν καλύτερο Δήμο, αντάξιο των προσδοκιών μας και της εποχής.
Γνώμονας, τέσσερις αρχές: Συμμετοχή, Διαβούλευση, Αξιοκρατία και Διαφάνεια.
Εφόδια, οι γνώσεις και η εμπειρία από τη μέχρι τώρα παρουσία μας στα κοινά.
Κινητήρια δύναμη, η απόφαση για αλλαγή και η ικανότητα για δημιουργία.
Γιατί, ΕΣΥ κι ΕΜΕΙΣ μαζί, μπορούμε!
Στο επόμενο διάστημα θα γνωστοποιήσουμε περισσότερα στοιχεία για την κίνησή μας και σταδιακά, θα παρουσιάσουμε τις βασικές μας θέσεις και θα πάρουμε πρωτοβουλίες για έναν ανοικτό διάλογο γύρω από τα καίρια προβλήματα και τις ανάγκες του Δήμου.
Γιατί μαζί, ΕΣΥ κι ΕΜΕΙΣ, μπορούμε!
Ευχόμαστε σε όλους ένα υγιές, δημιουργικό και μαχητικό 2018!
Βίκυ Κάουλα,
Ανεξάρτητη Τοπική Σύμβουλος
Εκπρόσωπος Τύπου της δημοτικής κίνησης

Απάντηση

Verified by MonsterInsights