Νίκη Δροσιάς: “διαλαμβανόμενα από νοσταλγούς του παρελθόντος, όσο κι απ’ αυτούς που τα αναμασούν, στερούνται στοιχειώδους σοβαρότητας»

 

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νίκη Δροσιάς, με αφορμή αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την τακτική επιχορήγηση του παρελθόντος:
Η ανακοίνωση
«Με αφορμή αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που αναπαρήχθησαν ελαφρά τη καρδία και από τη μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου Διονύσου (οποία …τιμή), έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:
Η πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δροσιάς Λένα Χριστοφίδου στην προ Καλλικράτη εποχή ήταν η κατά νόμο αρμόδια για τον καταρτισμό της ημερήσιας διάταξης. Εκείνη εισήγαγε τα προς έγκριση θέματα και εκείνη λόγω του θεσμικού της ρόλου τα ψήφιζε πρώτη απ’ όλους. Ο Αθλητικός Σύλλογος Δροσιάς «ΝΙΚΗ» εισέπραττε ως ετήσια τακτική επιχορήγηση τα χρήματα που η κυρία πρόεδρος πρότεινε και ενέκρινε πρώτη απ’ όλους. Αν θεωρεί λοιπόν, ύστερα από επτά ολόκληρα χρόνια (;) για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο, ότι η διαδικασία ήταν παράνομη, εύλογα συνάγεται πως η πρώτη που παρανομούσε ήταν η ίδια (παράβαση καθήκοντος).

Είναι φως φανάρι επομένως πως τα διαλαμβανόμενα από νοσταλγούς του παρελθόντος, όσο κι απ’ αυτούς που τα αναμασούν, στερούνται στοιχειώδους σοβαρότητας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *