Ο ΑΟ Άνοιξης στηρίζει την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει, για μια ακόμη φορά ο ΑΟ Άνοιξης. Οι πράσινοι, θα στηρίξει την εκδήλωση του Σαββάτου, που έχει ως σκοπό την βοήθεια της κοινωνικής κουζίνας,  «Ο Άλλος Άνθρωπος». 

Η ανακοίνωση του συλλόγου  

Η κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει διάφορες κινήσεις προσφοράς και αλληλεγγύης. Μια από αυτές είναι και η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος». Μια κίνηση αλληλεγγύης και ένδειξης αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, με την ελπίδα να αφυπνιστούν συνειδήσεις και να γίνουν και άλλες παρόμοιες δράσεις από άλλους ανθρώπους και ομάδες.

O ΑΟ Άνοιξης δηλώνει «παρών» και συμπαραστάτης σε αυτές τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης που έχουν ως σκοπό να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και έρχεται να αναδείξει τις ανθρωπιστικές αρετές.

Το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Νοεμβρίου από τις 11π.μ. μαγειρεύουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην πλατεία Δροσιάς με την κοινωνική κουζίνα  «Ο Άλλος Άνθρωπος» και στηρίζουμε το έργο της.

Παράλληλα συγκεντρώνουμε διάφορα τρόφιμα, μπαχαρικά, μέλι, γάλατα εβαπορέ, πάνες, καθώς επίσης χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, πλαστικά πιρούνια και κουτάλια, μπολ μίας χρήσεως για τη συσκευασία του φαγητού, γάντια μιας χρήσεως, αλουμινόχαρτο, απορρυπαντικά, σφουγγαράκια.

Φυσικά όλοι οι αθλητές μας από όλα τα τμήματα καθώς και οι προπονητές θα δηλώσουν «παρών» σε αυτή την κίνηση αγάπης και συνεισφοράς και παράλληλα καλούμε τους συμπολίτες μας και όλα τα γειτονικά σωματεία να αγκαλιάσουν την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Φορέστε το καλύτερο σας χαμόγελο και ελάτε το Σάββατο και την Κυριακή (25-26/11) στην πλατεία Δροσιάς για να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα στήριξης σε κάθε συνάνθρωπο που δοκιμάζεται.

Απάντηση

Verified by MonsterInsights