Πολυπολιτισμική παράσταση “Ἁν όλα τα παιδιά της γης”, θα παρουσιαστεί στο Κρυονέρι

Με την θεατρική Αν όλα τα παιδιά της γης…” θα ολοκληρωθεί η επίσκεψη των τεσσάρων αντιπροσωπειών από σχολεία, της Τουρκίας, της Αυστρίας της Ρουμανίας και την Ιταλίας. 

Η επίσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος  ERASMUS+ και με τον τίτλο «Το θέατρο ενώνει την Ευρώπη». Η παράσταση, στην οποία θα οποία θα συμμετέχουν όλα τα παιδιά από τα ξένα σχολεία, θα δοθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 18:00.

Οι αντιπροσωπείες των μαθητών και των καθηγητών, βρίσκονται στην πόλη μας, την Δευτέρα (1710). Το μεσημέρι της Δευτέρας, διεξήχθη και η φιλανθρωπική δράση ” Κοινωνική Κουζίνα , ο άλλος άνθρωπος”
όπου ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, μαγείρεψε για όλους τους φιλοξενούμενους αλλά και όλους τους μαθητές και καθηγητές του σχολείου μας.
Ο σκοπός της εκδήλωσης αυτής ήταν να ευαισθητοποίηση όλων των μαθητών σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, που εκφράστηκε με την συγκέντρωση μεγάλης ποσότητας τροφίμων για ανάλογες δράσεις για τους αναξιοπαθούντες και άστεγους συμπολίτες μας .

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *