Πρωταθλήτρια η Άνοιξη!

Στα σαλόνια της ΕΠΣΑΝΑ, (στην πρώτη κατηγορία), θα αγωνίζεται την νέα χρονιά η Άνοιξη.  Οι πράσινοι κέρδισαν 2-0  τον Παλλαυρεωτικό, και κατέκτησαν το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. 

Η ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου, από τις πρώτες αγωνιστικές έδειξε ότι θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΑΝΑ. Με την πάροδο του χρόνου, έγινε κατανοητό και από τις αντιπάλους της ότι η άνοδος δύσκολα θα χαθεί!

Το μεσημέρι της Κυριακής, ήταν γιορτινό στην Άνοιξη, με τους φίλους της ομάδας από νωρίς το μεσημέρι κατέκλεισαν το δημοτικό γήπεδο. Η  Άνοιξη ήθελε έναν βαθμό σε αυτή την τελευταία αγωνιστική και κανείς δεν πίστευε ότι δεν θα το κατακτούσε.  Η νίκη κόντρα στον Παλλαυρεωτικού, ήρθε σχετικά εύκολα. Το πρώτο γκολ ήρθε νωρίς. Μόλις στο 4΄με τον Τσιούμας. Το γκολ ξεσήκωσε την κερκίδα, με τους φίλους του τριφυλλιού να το πανηγυρίζουν έξαλα. Στο 58 Τσιούμας, διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ, έκανε το 2-0, που έμελε να ήταν και το τελικό σκορ.

 Οι συνθέσεις

ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Μπαξεβάνης, Τρακάκης, Κυριάκης, Ελούνα-Αμπέλε, Ράλλης, Οσμανάι (75′ Μπουσδέκης), Τσιούμας, Κεφάλας (90′ Δρακόπουλος), Δρόσος, Δαρζέντας (64′ Γεωργούσης).

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Κάπα, Νικολαϊδής, Σπυρόπουλος, Κωνσταντινίδης, Θεοφανίδης, Πάνου, Ζουμάς, Φετολάρι, Ασλάνι, Παπαγεωργίου, Μωραΐτης (75′ Αδάμης).

 

Απάντηση

Verified by MonsterInsights