Φθινόπωρο εξελίξεων στα δημοτικά του Διονύσου

Με ενδιαφέρον αναμένεται η έλευση του Φθινόπωρου καθώς πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την δημιουργία νέων δημοτικών ομάδων στον Διόνυσο. Η νέα είσοδος στα δημοτικά δρώμενα του Διονύσου , σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα είναι μια, αλλά περισσότερες.
Το έδαφος, για νέα δημοτική ομάδα είναι γόνιμο. Έχουν δημιουργηθεί οι κατάλληλες συνθήκες, για την δημιουργία μια δημοτικής ομάδας, που θα μπορέσει, ν’ αλλάξει το status quo, στον Διόνυσο.
Ο κόσμος διψά για κάτι νέο, όμως παράλληλα είναι δύσπιστος και θα κρίνει αυστηρά.
Τα προβλήματα είναι πολλά και μεγάλα και ζητούν λύση. Λύση εδώ και τώρα.
Οι νέες δυνάμεις που θα βγουν στο προσκήνιο, είναι υποχρεωμένες, ν ‘ αποδείξουν ότι είναι ικανές να φέρουν την αλλαγή πλεύσης. Πρέπει να αποδείξουν ότι πρόκειται για κάτι νέο, ρηξικέλευθο και όχι ένα ξαναζεσταμένο φαγητό.
Στις υπάρχουσες δημοτικές ομάδες, οι επαφές είναι συνεχείς. Γνωρίζουν ότι για να πείσουν τους πολίτες του Διονύσου, θα πρέπει ν αλλάξουν ρότα.
Το Φθινόπωρο, θ ‘ αποτελέσει την αρχή σημαντικών εξελίξεων στα δημοτικά του Διονύσου. Ζυμώσεις θα υπάρξουν, ανάμεσα σε ομάδες που πολλές φορές είναι ανομοιογενείς. Υπάρχει όμως ένας κοινός παρονομαστής. Το μέλλον του Διονύσου, το καλή της πόλης μας.
Σε αναμονή…

Απάντηση

Verified by MonsterInsights