Ώρα Eurovision, με την Demy, να μπαίνει στην μάχη του πρώτου ημιτελικού

Σε απευθείας σύνδεση με το Κίεβο της Ουκρανίας η ΕΡΤ1, η ΕΡΤHD και η ERT World θα μεταδώσουν τους δύο Ημιτελικούς την Τρίτη 9 Μαΐου και την Πέμπτη 11 Μαΐου στις 22:00, καθώς και τον Τελικό του Διαγωνισμού το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 στις 22:00.

Η Ελλάδα εμφανίζεται στη δέκατη θέση του Πρώτου Ημιτελικού με την Demy και το τραγούδι «This Is Love» σε σύνθεση-παραγωγή Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Romy Papadea & John Ballard. Τη σκηνοθετική επιμέλεια και τη χορογραφία της ελληνικής συμμετοχής υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Οι τρεις φάσεις του Διαγωνισμού θα μεταδοθούν και ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, καθώς και διαδικτυακά από την υπηρεσία WebTV στο www.ert.gr.

Στο σχολιασμό και στην παρουσίαση των δύο Ημιτελικών και του Τελικού θα είναι η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Τη μεγάλη βραδιά του Τελικού, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, που έχει συμμετάσχει τρεις χρονιές στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, θα ανακοινώσει τη βαθμολογία που θα δώσει η Ελλάδα.

 

Η σειρά εμφάνισης στον πρώτο Ημιτελικό έχει ως εξής:

1.      Σουηδία

2.      Γεωργία

3.      Αυστραλία

4.      Αλβανία

5.      Βέλγιο

6.      Μαυροβούνιο

7.      Φινλανδία

8.      Αζερμπαϊτζάν

9.      Πορτογαλία

10.  Ελλάδα

11.  Πολωνία

12.  Μολδαβία

13.  Ισλανδία

14.  Τσεχική Δημοκρατία

15.  Κύπρος

16.  Αρμενία

17.  Σλοβενία

18.  Λετονία

 

Πηγή: ΕΡΤ

 

 

 

Απάντηση

Verified by MonsterInsights