Μήνυμα του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς

To μήνυμα του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

«Αγαπητοί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί του Δήμου Διονύσου,

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς είναι σίγουρα μία ξεχωριστή μέρα, καθώς αποτελεί για τα παιδιά μας αφετηρία ονείρων, σχεδίων και στόχων τους για το μέλλον.

Θα ήθελα καταρχήν να ευχηθώ σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, υγεία και καλή δύναμη, για μια γόνιμη σχολική χρονιά.

Ειδικά στους εκπαιδευτικούς, εύχομαι υπομονή, αντοχή και δημιουργικότητα, έτσι ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο τους, που δεν αφορά μόνο στη μετάδοση γνώσεων αλλά και στην παροχή θετικών προτύπων. Προτύπων ικανών να εμπνεύσουν τα παιδιά μας, για να μπορέσουν να εξελιχθούν στη συνέχεια σε συγκροτημένες και ολοκληρωμένες προσωπικότητες.

Θέλω, επίσης, να ευχηθώ καλή δύναμη και υπομονή στους γονείς, γιατί αυτοί είναι οι συνοδοιπόροι στο δύσκολο δρόμο των παιδιών για την επίτευξη των στόχων τους.

Στους μαθητές και τις μαθήτριες του τόπου μας, εύχομαι το φετινό ταξίδι να τους οδηγήσει πιο κοντά στους στόχους και στα όνειρά τους. Να είναι δημιουργικό και γεμάτο με νέες γνώσεις, εμπειρίες και αξέχαστες, χαρούμενες σχολικές στιγμές.

Ο Δήμος μας και οι αρμόδιες υπηρεσίες του, παρά τα υπαρκτά προβλήματα, εργάζονται σταθερά και συντονισμένα για τη βελτίωση των σχολικών υποδομών και του σχολικού περιβάλλοντος. Θα δώσουμε διαρκή αγώνα για την αναβάθμιση και τον εξοπλισμό των σχολείων, πρώτα από όλα για την ασφάλεια των μαθητών και στη συνέχεια για την αρτιότερη παιδαγωγική και εκπαιδευτική διαδικασία. Θα είμαστε πάντα δίπλα στη σχολική κοινότητα, ώστε από κοινού, να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες μόρφωσης των μαθητών του Δήμου μας.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους!»

Απάντηση

Verified by MonsterInsights