Νέα Πνοή για το Διόνυσο: “Διότι δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις…”

Με ανακοίνωση της, η Νέα Πνοή για το Διόνυσο,  τοποθετήθηκε, για την δίωξη της δημοσιογράφου Μαρία Χαζάπη: 

Η ανακοίνωση 

Mια πολύ άσχημη μέρα η χθεσινή
για την ελεύθερη έκφραση, για την ελεύθερη δημοσιογραφία,
η οποία κατοχυρώνεται ρητά στο Σύνταγμά μας.
Παρακολουθούμε άναυδοι τις τελευταίες μέρες να καταλύεται κάθε έννοια δικαίου, με τη Δημοτική Αρχή να στρέφεται κατά τοπικού Mέσου Eνημέρωσης – καθ’ όλα αξιόπιστου και σοβαρού – και συγκεκριμένα κατά της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Οδός Διονύσου» της κας Μαρίας Χαζάπη, επειδή «τόλμησε» με δημοσίευμά της να εκφράσει άποψη για το πρόσωπο του Δημάρχου και να κρίνει δημόσια το θεάρεστο έργο της Διοίκησης!!!
Ποιο άρθρο 14 του Συντάγματος περί ελευθερίας του Τύπου κι απαγόρευσης της λογοκρισίας….. Εδώ ισχύει ο νόμος του ισχυρότερου, του κατέχοντος την εξουσία και σ’ όποιον αρέσει!!!
Με συνοπτικές διαδικασίες απεφασίσθη χθες στην Οικονομική Επιτροπή η οικονομική, επαγγελματική και ηθική εξόντωση της κας Χαζάπη, με μήνυση και αγωγή ύψους 399.000 Ευρώ (ούτε καν 400.000!!!), καθώς από τα γραφόμενά της θίγεται η τιμή, η υπόληψη και το έργο του Δημάρχου προσωπικώς και της Δημοτικής Αρχής γενικότερα!!!
Το μόνο που θίγεται και καταλύεται κε Δήμαρχε είναι η όποια Δημοκρατία μάς έχει απομείνει. Και το ανεκδιήγητο Δελτίο Τύπου σας μόνο σε μια φράση μπορεί να παραπέμψει: «Διότι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις…».
Είναι πασιφανής πλέον η στρατηγική της Δημοτικής Αρχής που ξεδιπλώνεται μπροστά μας ως τις επόμενες εκλογές: Εξόντωση των “αντιπάλων” με κάθε πρόσφορο μέσο (θεμιτό και αθέμιτο).
Είναι απόλυτη η πεποίθησή μας ότι η δίωξη αυτή αδικεί και πλήττει βάναυσα την υπόθεση της ελευθεροτυπίας και δίνει το στίγμα για τη ζοφερή τακτική που προτίθεστε ν’ ακολουθήσετε στο μέλλον.
Ως εκ τούτου, η Δημοτική μας Κίνηση «ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ»  καταδικάζει απερίφραστα όλες τις παραπάνω ενέργειές σας και  συμπαραστέκεται στην κ. Χαζάπη στη δοκιμασία που περνά, έχοντας μάλιστα εκτιμήσει την πολύ σημαντική προσφορά της στη συστηματική και επιμελημένη ανάδειξη των προβλημάτων του τόπου μας.
«Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *