Οι Kορασίδες του “Α.Σ. Άνοιξης Διονύσου Delusil “ στο Final-4 του 1ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Handball Παίδων-Κορασίδων

Γραφούν ιστορία στην καυτή άμμο τα κορίτσια του ΑΣΑΔ Delousil με την πρώτη τους συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Handball. Στους προκριματικούς αγώνες Νοτίου Ελλάδας που διεξήχθησαν 2-3 Ιουλίου Delfini Sailing στην παραλία Σχινιά στο Μαραθώνα υπό την αιγίδα της ΕΣΧΑ και της Περιφέρειας Αττικής η ομάδα της Άνοιξης Διονύσου στους αγώνες κατάταξης, κατέλαβε την 2η προνομιούχο θέση και το εισιτήριο για την τελική φάση Final-4 του 1ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Handball U-16.
Για την ιστορία, ως 1η Νοτίου Ελλάδος προκρίθηκε η ομάδα του ΑΠΕΣ Καπανδριτίου . Η τελική φάση θα γίνει στη παραλία Σχινιά στο Delfini Sailing στις 6-7 Ιουλίου.
Α.Σ. ΑΝΟΙΞΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ DELOUSIL : Λουκάτου Ισαβέλλα (Τ/Φ), Βασιλική, Μαύρου Ελισάβετ , Ψαρρή Αντωνία , Κολλύρη Γεωργία , Φλαμπούρη Ασημίνα, Γκιουρέ Κατερίνα, Χήνου Ηλέκτρα, Κριεμάδη Αρχοντία.

Πολύτιμοι υποστηρικτές των ομάδων του Α.Σ. Άνοιξης Διονύσου Beach Handball στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Beach Handball ανδρών-γυναικών και κορασίδων είναι η ΑΜΚΕ «ΑΙΓΕΑΣ» και η εταιρεία DJA (Delousil – ELBA)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *