Ολοκληρώθηκε το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου για την Ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το φιλανθρωπικό ποδόσφαιρου στο δημοτικό γήπεδο Άνοιξης που συνδιοργάνωσε ο ΑΟ Άνοιξης μαζί με τις ομάδες ΑΟ Γιάννης Παθιακάκης, ΑΠΣ Πανερυθραϊκός και ΑΟ Κρυονερίου, με σκόπο την συλλογή ρουχισμού και υποδημάτων για τα παιδιά του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Μέριμνας Και Προστασίας Μητέρας Και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου».

Η ανακοίνωση των διοργανωτών 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδόσφαιρου στο δημοτικό γήπεδο Άνοιξης που συνδιοργάνωσε ο ΑΟ Άνοιξης μαζί με τις ομάδες ΑΟ Γιάννης Παθιακάκης, ΑΠΣ Πανερυθραϊκός και ΑΟ Κρυονερίου.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και αυτό μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη δυναμική τις προσπάθειες μας, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε ενεργά τους συνανθρώπους που χρειάζονται πραγματικά την βοήθεια μας.

Οι δυο μέρες που διήρκησε το τουρνουά είχαν πολύ ποδόσφαιρο, από τα τμήματα ποδοσφαίρου των συλλόγων που συμμετείχαν, με σκοπό την συλλογή ρουχισμού και υποδημάτων για τα παιδιά του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Μέριμνας Και Προστασίας Μητέρας Και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου» και φυσικά πολλές όμορφες στιγμές εντός και εκτός γηπέδου.

Το τέλος της σημερινής ημέρας μας βρήκε να έχουμε συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό ρουχισμού και παπουτσιών για τα παιδιά του Οργανισμού, τα οποία τις επόμενες μέρες θα διατεθούν στους υπευθύνους της Κιβωτού.

Τίποτα όμως δεν θα γινότανε χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη των διοικήσεων των ΑΟ Γιάννης Παθιακάκης, ΑΠΣ Πανερυθραϊκού και ΑΟ Κρυονερίου, όπου δέχτηκαν να βοηθήσουν στον όμορφο αγώνα μας για τα παιδιά του Οργανισμού και των τμημάτων των συλλόγων που έδειξαν την αμέριστη συμπαράσταση τους. Τους ευχαριστούμε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στις νέες, αντίστοιχες κινήσεις που θα γίνουν στο άμεσο μέλλον με γνώμονα πάντα το καλό του συνανθρώπου μας.

Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που κατέκλυσε το γήπεδο της Άνοιξης και συνέβαλλε τα μέγιστα στην συγκέντρωση ρουχισμού και παπουτσιών.

Τέλος, να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες και στον γιατρό κ. Σπύρο Κουτσουμπό που στήριξε το έργο μας με την δική του προσφορά. Το «παρών» έδωσαν επίσης μέλη των διοικήσεων των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά αλλά και ο δήμαρχος Διονύσου, κ. Διονύσης Ζαμάνης και ο αντιδήμαρχος Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Βασίλης Δαρδαμάν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *