Ο ΑΟ Άνοιξης αγκαλιάζει τα παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου»

Ο ΑΟ Άνοιξης αποδεικνύει καθημερινά και με πράξεις, πως βρίσκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας και αγκαλιάζει κάθε πρωτοβουλία για βοήθεια σε όποιον πραγματικά έχει ανάγκη, ενώ στοχεύει και με δικές του δράσεις στην ευαισθητοποίηση του κοινού ώστε να ενεργοποιηθούν περισσότεροι και να αναπτύξουν μια ουσιαστική σχέση με όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα, πάσης φύσεως.

Ο ΑΟ Άνοιξης αγκαλιάζει και στηρίζει 17 παιδιά, διαφόρων ηλικιών, του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Μέριμνας Και Προστασίας Μητέρας Και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου», που φοιτούν στο δημοτικό σχολείο της Άνοιξης και του Αγίου Στεφάνου, καθώς και στο Γυμνάσιο αλλά και στο Λύκειο της Άνοιξης και θα συμμετέχουν στα διάφορα τμήματα μας (Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Τένις) καθώς επίσης και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους εντελώς δωρεάν, με έξοδα του συλλόγου.

Ο αθλητισμός, είναι για τα παιδιά ένας τρόπος όχι μόνο για να εξασκηθούν και να αναπτύξουν νέες σωματικές ικανότητες αλλά και για να κάνουν νέους φίλους, να μάθουν να είναι μέλη μιας ομάδας, να ψυχαγωγούνται και να βελτιώσουν το αίσθημα αυτοπεποίθησής τους.
Για εμάς στον ΑΟ Άνοιξης είναι μεγάλη η χαρά που θα δώσουμε τη δυνατότητα σε αυτά τα παιδιά να γίνουν μέλη της μεγάλης μας ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ και να συμμετάσχουν σε μια σειρά δραστηριοτήτων που δίνουν στο παιδί την ευκαιρία να διασκεδάσει και ταυτόχρονα ν’ αναπτύξει την κριτική του ικανότητα, να «συνειδητοποιήσει» αρχές που αυθόρμητα ίσως ακολουθεί και ακόμη περισσότερο… να αντιληφθεί την αναγκαιότητα των αρχών και των κανόνων που διέπουν τη ζωή και την καθημερινότητά μας.

Φυσικά η πόρτα  θα είναι πάντα ανοιχτή στο Σπίτι Φιλοξενίας της Κιβωτού στην Άνοιξη και η ομάδα μας θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια τους προκειμένου να ικανοποιήσουν τα παιδιά και να τους δώσουν ότι χρειάζονται. Και όπως έλεγε ο αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος, Σωκράτης (469-399 π.Χ.): «Πού πάτε, άνθρωποι; Τσακίζεστε να αποκτήσετε περιουσίες, και λίγο νοιάζεστε για τα παιδιά που θα τις κληρονομούν…».

Απάντηση

Verified by MonsterInsights