Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε,ο ΑΟ Διονύσου

Την πρωτοχρονιάτικη του πίτα έκοψε, την Κυριακή το πρωί, ο ΑΟ Διονύσου. Μια επιτυχημένη εκδήλωση, καθώς οι αθλητές του συλλόγου κατέκλυσαν την ευρύχωρη αίθουσα του Δημοτικού καταστήματος Διονύσου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του, η περιφερειακός σύμβουλος Αγγελική Λεβέντη που εκπροσώπησε την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, ο περιφερειακός σύμβουλος Στέλιος Κοροβέσης, ο Δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης , ο αντιδήμαρχος Βασίλης Δαρδαμάνης, ο επικεφαλής της Ενωτικής πρωτοβουλίας Γιάννης Καλαφατέλης, ο προεδρός της δημοτικής κοινότητας Διονύσου, Τάσος Μπάσης, η πρώην δημοτική σύμβουλος Λυδία Φέρμελη και ο εκπρόσωπος των Μαρμάρων Διονύσου κύριος Άλτ.

Βραβεύτηκαν αθλητές αθλήτριες για τις αθλητικές τους επιτυχίες καθώς και οι αθλητές του συλλόγου που πέτυχαν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Ιδιαίτερη βράβευση στα Λατομεία-Μάρμαρα Διονύσου για την πολύχρονη βοήθεια τους στον ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ. Στον εκπρόσωπο τους κύριο Άλτ εκτός από τιμητική πλακέτα παρεδόθησαν και από μία αναμνηστική φανέλα των τμημάτων ποδοσφαίρου μπάσκετ και βόλλευ.

Ο Δήμαρχος Διονύσου, Διονύσης Ζαμάνης, πήρε πρώτος το λόγο, τονίζοντας τα εξής: «Σας είχα πει, ότι η κοπή της πίτας θα γίνει στο κλειστό. Δεν έγινε εφικτό. Σε δύο μήνες θα είναι όλα έτοιμα και θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες στο κλειστό του Διονύσου.
Ο περιφερειακός σύμβουλος, Στέλιος Κοροβέσης, «Σας αξίζουν συγχαρητήρια, για την εξαιρετική δουλειά Είσαστε παράδειγμα προς μίμηση ».
Η εντεταλμένη σύμβουλος της περιφέρειας Αττικής, Αγγελική Λεβέντη, τόνισε από την πλευρά της «Η δουλειά σας είναι σημαντική και σας αξίζουν πολλά μπράβο. Η περιφέρεια Αττικής είναι πάντα δίπλα σας και περιμένει και από τον Δήμο, να καταθέσει μελέτες . »
Ο Βασίλης Δαρδαμάνης, αντιδήμαρχος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΑΟ Διονύσου είπε: «Εγώ τρεις αγάπες, την οικογένεια μου, την ΑΕΚ και τον ΑΟ Διονύσου. Γίνεται φοβερή δουλειά. Δεν ξέρω αν θα είμαι αντιδήμαρχος, αλλά στον ΑΟ Διονύσου, θα είμαι πάντα »

Ο πρόεδρος του ΑΟ Διονύσου, Λάζαρος Γεωργοκίτσος, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου και στην συνέχεια, βραβεύτηκαν προπονητές και αθλητές για την προσφορά τους και την αγωνιστικότητα τους. «Πολλαπλασιάσαμε τους αθλητές του συλλόγου. Κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα ».
Οι έφοροι του συλλόγου, ανέλυσαν την πρόοδο των τμημάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *