Στην εθνική beach soccer, ο Νίκος Καρατζίκος, της Νίκης Δροσιάς!

Στην εθνική ομάδα beach soccer , κλήθηκε ο Νίκος Καρατζίκος, της Νίκης Δροσιάς. Η κλήση του 33χρονου αμυντικού χαφ, αποτελεί σημαντική διάκριση για τον ίδιο, αλλά και για την ομάδα του, την Νίκη Δροσιάς.
Ο Νίκος Καρατζίκος, θα μετάσχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που αρχίζει την Πέμπτη στην Ιταλία, στην πόλη Τερασίνα, παραλιακή πόλη στο δυτικό μέρος της Ιταλίας, στο μέσον της διαδρομής από Ρώμη σε Νάπολη.
Η ελληνική αποστολή θα ταξιδέψει για την Ιταλία την ερχόμενη Τετάρτη -13 Σεπτεμβρίου και την Πέμπτη θα δώσει τον πρώτο της αγώνα κόντρα στην Ρουμανία. Την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει την Βουλγαρία και το Σάββατο την Εσθονία. Αν βγει πρώτη στον Όμιλο της θα παίξει στον τελικό της Κυριακής. Ο νικητής κερδίζει την παραμονή του στην Α’ κατηγορία της Ευρώπης.

Ο Νίκος Καρατζίκος είναι ένας αθλητής με ήθος, που κοσμεί με την παρουσία του το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Η συμμετοχή του στην Εθνική Ελλάδας αποτελεί ξεχωριστή τιμή για τον αθλητισμό της περιοχής μας, φυσικά και τη Νίκη Δροσιάς, που πέρσι τον τίμησε σε ειδική τελετή για την πολυετή προσφορά του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *