Εκλογές 2023: Υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ η Ράνια Θρασκιά – Οι εξελίξεις στο Επικρατείας

Η αντίστροφή μέτρηση για τις εκλογές, έχει ξεκινήσει. Νεότερες πληροφορίες για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ έρχονται στο φως της δημοσιότητας ενόψει και των εκλογών οι οποίες και είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν στις 21 Μαΐου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, εκτός από τη νέα κυβερνητική εκπρόσωπο του κόμματος, Πόπη Τσαπανίδου, και τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Αποστολάκη, σε εκλόγιμη θέση αναμένεται να βρεθεί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, και η δημοσιογράφος και συγγραφέας, Έλενα Ακρίτα.

Παράλληλα, σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. μέσω του προέδρου του, Αλέξη Τσίπρα, ανακοίνωσε πως υποψήφια στις ερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου θα είναι και η δημοσιογράφος, Ράνια Θρασκιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Ράνια Θρασκιά θα είναι υποψήφια με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Η Ράνια Θρασκιά έχει μεγάλη εμπειρία στον χώρο της δημοσιογραφίας, καθώς είχε εργαστεί  ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια σε κανάλια τοπικής και εθνικής εμβέλειας, όπως το TVΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, τον ΑΝΤ1, το MEGA αλλά και το ALTER.

Ποια είναι η Ράνια Θρασκιά

Η Ράνια Θρακιά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Εκεί παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στην τηλεόραση, στον ενημερωτικό τομέα ως παρουσιάστρια ειδήσεων και στη συνέχεια παρουσίασε εκπομπής κοινωνικού περιεχομένου.  Εργάστηκε ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στα κανάλια TVΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ANT1, MEGA και ALTER.

Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές thw σπουδές στο University of East London και έλαβε Master of Science στην «Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία» με ειδίκευση στην «Επιλόχειο Κατάθλιψη» και τη Θεωρία Σχημάτων (Schema Therapy).

Παράλληλα πραγματοποίησε την πρακτική της στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων (Ε.Δ.Α.Σ). Ακολούθως, ολοκλήρωσε με επιτυχία το τριετές πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Συμβουλευτική και Οικογενειακή Συμβουλευτική στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων και έλαβε την πιστοποίηση Συμβούλου Ψυχικής Υγείας και Οικογενειακού Συμβούλου.

Είναι Τακτικό Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής. Το Σεπτέμβριο του 2018 δημιούργησε  το «Κέντρο Προσωπικής και Οικογενειακής Εξέλιξης – Ράνια Θρασκιά», στο Νέο Ψυχικό.

 Στην Κω τη Δευτέρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ

 

Απάντηση

Verified by MonsterInsights