Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου: Πετυχημένη η εκδήλωση της Πρωτοχρονιάτικης πίτας – Ποιοι παραβρέθηκαν (φωτογραφίες)

Ο Εμπορικός Συλλόγος Διονύσου,  πραγματοποίησε μια επιτυχημένη εκδήλωση, καθώς το  προηγούμενο Σάββατο, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.  Σε μια αίθουσα κατάμεστη, οι προσκεκλημένοι του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου,  γλέντησαν και πέρασαν υπέροχα.

Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου:

Αργά το βράδυ, οι προσκεκλημένοι έγιναν μια μεγάλη παρέα, χόρεψαν και τραγούδησαν μέχρι τις πρωινές ώρες. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, η Δήμαρχος Διονύσου Κατερίνα Μαιχόσογλου, ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, ο Βουλευτής Ανατ. Αττικής Στέλιος Πέτσας Βουλευτής Ανατ. Αττικής Βασίλης Οικονόμου, Βουλευτής Ν.Δ. Ανατολικής Αττικής, Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Χριστοδουλάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Βασιλική Καβαλλάρη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος  Μπαϊρακτάρης Πολυχρόνης, την Περιφερειακή Σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ Μυρτώ Κοροβέση, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΕΑ  Δημήτρης Γαβαλάκης, η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής Βανίτα Σοφρόνη   ο Πρώην Δήμαρχος  Γιάννης Καλαφατέλης , ο επικεφαλής της παράταξης Εύπoλις Κωστής Κουριδάκης, εκπρόσωποι  από την παράταξη « Νέος Διόνυσος» .

Εμπορικός Σύλλογος: Η ανάρτηση για την Πρωτοχρονιάτικη πίτα

Ο Σύλλογος μας υποσχέθηκε ότι με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο θα σκύψει πάνω στα προβλήματα των επιχειρήσεων και θα βοηθήσει στην επίλυση τους αλλά και στην ανάδειξη της επιχειρηματικότητας του τόπου μας.
Τα κομμάτια της πίτας που έκοψαν οι εκλεκτοί καλεσμένοι μας περιείχαν μηνύματα αλληλεγγύης, αλληλοϋποστήριξης, συνεργασίας και ουσίας, για ένα καλύτερο μέλλον με ανάπτυξη, ευφορία και ευημερία.
Ευχαριστούμε από καρδιάς για την τιμητική παρουσία τους, τους:
τη Δήμαρχο Διονύσου Κα Κατερίνα Μαιχόσογλου, τον Υπουργό Επικρατείας Κο Μάκης Βορίδης, τον Βουλευτή Ανατ. Αττικής Κο Στέλιος Πέτσας – Stelios Petsas, τον Βουλευτή Ανατ. Αττικής Κο @Βασίλης Οικονόμου, Βουλευτής Ν.Δ. Ανατολικής Αττικής, τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Χριστοδουλάκης, την Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Κα Βασιλική Καβαλλάρη, τον Περιφερειακός Σύμβουλος Κο Μπαϊρακτάρης Πολυχρόνης, την Περιφερειακή Σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ Κα Μυρτώ Κοροβέση – Myrto Korovesi, τον Γενικό Γραμματέα του ΕΕΑ Κο Δημήτρης Γαβαλάκης,την Πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Κα Vanita Sofroni, τον Πρώην Δήμαρχο Κος Giannis Kalafatelis, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους, τον επικεφαλή της παράταξης Εύπoλις Κος Kostis Kouridakis, εκπροσώπους από την παράταξη ” Νέος Διόνυσος” τον Πολιτευτή Κο Tassos Angelikas, την Πολιτευτή Kleopatra Triantafyllidou II,τον Πολιτευτή Κο @Δημήτρης Αγγελής, τον Πρώην Πρόεδρο της ΕΣΤΙΑΣ Κο Tasos Karassarlis, την Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων, τα μέλη των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και εκπροσώπους από την τοπική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
&

Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου: Το ευχαριστώ στους χορηγούς

Ο Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου, με ανάρτηση της, ευχαρίστησε τους χορηγούς, για τα δώρα που προσέφεραν στην εκδήλωση της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *