Α.Σ. Άνοιξης Διονύσου (ΑΣΑΔ): “Παιδιά και αποπαίδια”

Ο Α.Σ. Άνοιξης Διονύσου (ΑΣΑΔ), διαμαρτύρεται  εντόνως, γιατί δεν έχει παραχωρηθεί κανένα κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Διονύσου, για τις προπονήσεις των τμημάτων του , ενώ έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργείες:

 

“Παιδιά και αποπαίδια !!! (Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα)

Ο Α.Σ. Άνοιξης Διονύσου (ΑΣΑΔ) Χάντμπολ (με έδρα τον Δήμο Διονύσου) ενημερώνει τους γονείς των παιδιών που αθλούνται στο σύλλογο αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι έχει καταθέσει στο Δήμο από αρχές Σεπτεμβρίου, όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα σύστασης του σωματείου (καταστατικό, εγγραφή σωματείου με αριθμό Μητρώου 31785) ενώ είναι και επίσημα μέλος της ΟΧΕ και της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ) (έχει κατατεθεί στο Δήμο και η αντίστοιχη βεβαίωση).

Στο φετινό πρωτάθλημα αγωνίζεται στις κατηγορίες Παμπαίδων Β΄(γεν 06-07) , Παγκορασίδων Β΄ (γεν 06-07) και ΜΙΝΙ (08-09). Όλοι οι αθλητές που υπήρχαν στο τμήμα του Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ έχουν μεταγραφεί στον νέο αμιγώς χαντμπολικό σύλλογο. Παρόλα αυτά τα παιδιά αθλούνται και προπονούνται στο δρόμο.

Μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί άδεια παραχώρησης των κλειστών γυμναστηρίων του Δήμου σε κανένα σωματείο του Δήμου, πλην όμως όλοι έχουν ξεκινήσει προπονήσεις από αρχές Σεπτεμβρίου εκτός από τα παιδιά του Α.Σ. Άνοιξης Διονύσου Χάντμπολ που προπονούνται σε ανοικτά γήπεδα και σε πλατείες. Όλοι οι υπόλοιποι χρησιμοποιούν «προσωρινά» και με την ανοχή του Δήμου τα γυμναστήρια σύμφωνα με τα περσινά προγράμματα, ενώ στον ΑΣΑΔ Χάντμπολ δεν έχει επιτραπεί να χρησιμοποιεί τις ώρες που είχε το τμήμα χαντμπολ του Α.Ο. Άνοιξης πέρυσι. Έτσι, ενώ το τμήμα χάντμπολ του Α.Ο Άνοιξης είναι πλέον ανενεργό, τις περσινές ώρες του χάντμπολ από το κλειστό γυμναστήριο της Άνοιξης, τις έχουν «μοιράσει» μεταξύ τους (αυθαίρετα) τα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ του Α.Ο Άνοιξης επιπλέον από αυτές που είχαν και χωρίς παραχώρηση από το Δήμο (αλλά με την ανοχή του), χωρίς να επιτρέπεται η είσοδος των παιδιών του μοναδικού σωματείου χάντμπολ στο Δήμο να αθληθούν.

Αυτή είναι η αντίληψη και συμπεριφορά «σπουδαίων» αθλητικοπαραγόντων που διατυμπανίζουν ότι αγωνίζονται για το καλό των παιδιών τους και του αθλητισμού. Αυτή είναι η συμπεριφορά του Α.Ο. Άνοιξης στα μέχρι χθες δικά του παιδιά.
Για κάποιους, άθλημα είναι αυτό που κάνει το παιδί τους μόνο!!! Τα άλλα είναι αποπαίδια, τα άλλα δεν είναι παιδιά του Δήμου !!! δεν είναι παιδιά που έχουν το δικαίωμα να αθλούνται με κάποιο άλλο σπορ!!!

Ξέρουμε κύριοι ότι υπάρχουν δημοφιλή αθλήματα και λιγότερο δημοφιλή. Στα δημόσια γυμναστήρια και γήπεδα όμως έχουν όλοι δικαίωμα να γυμναστούν σε όποιο άθλημα τους αρέσει και που διδάσκεται από επίσημα και νόμιμα αθλητικά σωματεία.

Περιμένουμε τον Δήμο να πάρει θέση και να ολοκληρώσει την διαδικασία παραχώρησης. Περιμένουμε να αποδοθούν στα παιδιά που επέλεξαν χαντμπολ τα ίδια δικαιώματα (βάση αναλογίας βεβαίως) που έχουν και τα άλλα παιδιά που επέλεξαν μπάσκετ και βόλεϊ.

Μέχρι τότε η διοίκηση του ΑΣΑΔ Χάνμπολ, οι γονείς των παιδιών , τα παιδιά και οι προπονητές συνεχίζουμε να προπονούμαστε ως γυρολόγοι , με υπομονή (από πλευράς γονέων) για τα προγράμματα των παιδιών με φροντιστήρια και ελπίζουμε να μην μας εξαντλήσουν (από υπομονή βεβαίως βεβαίως).

Είσαι αθλητικοπαράγοντας !!! είσαι και γονιός !!! είσαι και άνθρωπος;;;
Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα !!!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *