Βράβευση Στέλιου Κοροβέση από τρία σωματεία Λαϊκών Αγορών

Τον Περιφερειακό Σύμβουλο, μέχρι πρότινος εντεταλμένο για ζητήματα Λαϊκών Αγορών, Στέλιο Κοροβέση, βράβευσαν για την προσφορά του στο θεσμό των Λαϊκών Αγορών, την Κυριακή, 19 Ιουνίου, τρία σωματεία– το Σωματείο Α’ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών ο «Ευαγγελισμός», το Σωματείο Α’ Λαϊκής Αγοράς Πειραιώς και ο Σύλλογος Παραγωγών Α’ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών.
Από την πλευρά του, ο Στέλιος Κοροβέσης, αφού ευχαρίστησε τα τρία Σωματεία, τόνισε ότι αυτή η βράβευση «δεν αφορά ένα πρόσωπο αλλά μια συλλογική προσπάθεια που κάνουμε στην Περιφέρεια Αττικής». «Το έργο που κάναμε αποτελεί για μένα την καλύτερη επιβράβευση», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ο ίδιος. «Σας κοιτάζω στα μάτια, όχι μόνο για όσα καταφέραμε μαζί αλλά και όσα θα προσπαθήσουμε και σίγουρα θα πετύχουμε στο μέλλον», παρατήρησε ο Στ. Κοροβέσης, ο οποίος μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα παρέδωσε τη σκυτάλη στον Περιφερειακό Σύμβουλο Μίλτο Ευσταθιάδη.
Την Κυριακή, παρά την κακοκαιρία και την συνεχή βροχόπτωση, μοιράστηκαν πάνω από 60 τόνοι τρόφιμα σε 500 οικογένειες αλλά σε δομές της περιοχής του Δήμου Διονύσου.

Απάντηση

Verified by MonsterInsights