Γιάννης Καλαφατέλης: Καλή & δημιουργική σχολική χρονιά!

Με ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας,  απευθύνει το παρακάτω μήνυμα:

Καλή & δημιουργική σχολική χρονιά!
Η έναρξη της σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί μια νέα αφετηρία για μαθητές εκπαιδευτικούς και γονείς. Μία αφετηρία με προσδοκίες, στόχους ,όνειρα και πρωταρχικό ζητούμενο την κατάκτηση της γνώσης.
Σ’ αυτό το κοπιαστικό και συναρπαστικό ταξίδι, εύχομαι σε κάθε μαθήτρια και μαθητή ξεχωριστά, σε κάθε εκπαιδευτικό, γονέα και κηδεμόνα, να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την πραγμάτωση των στόχων τους.
Η χώρα μας περνάει μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, στην οποία το Σχολείο καλείται -περισσότερο από ποτέ άλλοτε- ν’ αποτελέσει χώρο προόδου, δημιουργίας και ελπίδας και το εκπαιδευτικό σύστημα ν’ αποκτήσει νέα δυναμική και ποιότητα.
Η Πολιτεία και οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχουν χρέος να φροντίζουν συνεχώς για τη δημιουργία ενός ευχάριστου και ασφαλούς σχολικού περιβάλλοντος το οποίο θα συμβάλει στην εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του Σχολείου και στην επίτευξη των επιδιώξεων.
Καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο!
Γ.Καλαφατέλης”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *