Δίκτυο Αλληλεγγύης Διονύσου: Τα ευχαριστώ σε Κοροβέση και Σελίμη

Την Κυριακή 18/6, μετά από πρωτοβουλία του Περιφερειακού συμβούλου Στέλιου Κοροβέση και με την προσφορά του προέδρου του Πρόεδρου του Σωματείου Φορτοεκφορτωτών & Κομιστών Νωπών Ειδών Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθήνας ‘Ο Αγιος Γεράσιμος, «Φίλιππο Σελίμη», διανεμήθηκαν τρόφιμα σε δεκάδες οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβληματα διαβίωσης αλλά και σε κοινωνικούς φορείς.
Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Διονύσου με ανακοίνωση του, ευχαριστεί τους «υπεύθυνου»” αυτής της υπέροχης κίνησης. Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Διονύσου, έχει προσφέρει ένα αξιέπαινο έργο, στα χρόνια της κρίσης. Πολλές οικογένειες, λαμβάνουν σημαντική βοήθεια σε τρόφιμα.
Το Δίκτυο, με πενιχρά μέσα, αλλά με κουράγιο και θέληση, συγκεντρώσουν τρόφιμα από συμπολίτες μας και τα προσφέρουν σε οικογένειες που δυσκολεύονται, να τα βγάλουν πέρα.
Η ευχαριστήρια ανακοίνωση

Το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ευχαριστεί θερμά τους κ. ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΣΤΕΛΙΟ, Περιφερειακό σύμβουλο Αττικής και κ. ΣΕΛΙΜΗ ΦΙΛΙΠΠΟ, Πρόεδρο του Σωματείου Φορτοεκφορτωτών & Κομιστών Νωπών Ειδών Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθήνας ‘Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ’, για την άλλη μια φορά αξιέπαινη πρωτοβουλία διοργάνωσης την ΚΥΡΙΑΚΗ 18/6 διανομής τροφίμων στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες του Δήμου μας.

Κανένας μόνος του στην κρίση !

Απάντηση

Verified by MonsterInsights