Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Διονύσου

Πλήθος εκδηλώσεων περιλαμβάνει το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Δήμου Διονύσου. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο, θ’ ανάψει την Παρσκευή (20/12), στις 19:00, στην πλατεία Δημοκρατίας στον Άγιο Στέφανο.
Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης αναφέρει σε μήνυμά του:

«Σας προσκαλώ όλες και όλους στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας. Ελάτε μαζί με τα παιδιά σας, τους φίλους και τους αγαπημένους σας ανθρώπους, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και να βιώσουμε το πραγματικό μήνυμα των ημερών, με χαρά, αισιοδοξία και θετική ενέργεια.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώσαμε υπηρετούν την ουσία και όχι τη βιτρίνα. Πέρα από το γεγονός ότι αποτελούν μια ευκαιρία για να κάνουμε ένα ευχάριστο διάλλειμα από την καθημερινότητα, φιλοδοξούν να μας φέρουν πιο κοντά. Για να νιώσουμε τη  Χριστουγεννιάτικη μαγεία, με αναπτερωμένη την ελπίδα για μία ευτυχισμένη νέα χρονιά κι ένα καλύτερο αύριο που όλοι επιθυμούμε.

Φέτος μπορείτε να επισκεφτείτε τη «Γειτονιά των Χριστουγέννων» στην πλατεία Δημοκρατίας στον Άγιο Στέφανο, όπου θα λειτουργήσει παγοδρόμιο, ενώ θα υπάρχουν παραμυθένια ξύλινα σπιτάκια, ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, καλικάντζαροι, μάγοι, ξωτικά, και πολλές άλλες εκπλήξεις. Την ίδια στιγμή, έχουμε προγραμματίσει εκδηλώσεις σε κάθε Δημοτική Κοινότητα του Δήμου μας, όπως Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ, συναυλίες, ομιλίες και παιδικές θεατρικές παραστάσεις, σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσουμε το σύνολο των δημοτών μας και όλες τις ηλικίες.

Σας περιμένουμε για να ανταλλάξουμε ευχές μέσα σε μία χαρούμενη και εορταστική ατμόσφαιρα. Καλή διασκέδαση σε όλους μας».  

Be the first to comment

Απάντηση