Ολυμπιακός Αγ.Στεφάνου -Λαυρεωτική 3-2

Το πρώτο τρίποντο, στο φετινό πρωτάθλημα, της Α κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ, κατέκτησε ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, καθώς επικράτησε εντός έδρας 3-2 της Λαυρεωτικής.

Ένα καλό παιχνίδι, παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή στο δημοτικό στάδιο του Αγίου Στεφάνου, καθώς εκτος των πέντε γκολ, χάθηκαν και άλλες ευκαιρίες για να επιτευχθούν  επιπλέον τέρματα. Οι ερυθρόλευκοι ήταν αρκετά καλύτεροι. Προηγήθηκαν 3-0 και οι φιλοξενούμενοι απλά κατάφεραν να μειώσουν. Ο  Μπούμπας, ο καλύτερος παίκτης του αγώνα,  που πέτυχε δύο γκολ στο 22’ και στο 31’, ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Ζουρούδης στο 15’. Η Λαυρετωτική  μείωσε με τον Μιχαηλίδη στο 74’ και  ο Χουσεΐν, στο 82.

Διαιτήτευσαν οι Μπερέτας, Δουλγεράκης, Παπαδιώτης.

Οι συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ: Ντογκοτάρι, Αμανατίδης (65’ Μπαλόκας), Νάκας, Ποστόλι (74’ Μπερμπάντης), Παπαγεωργίου (93’ Πιζανιάς), Μπούμπας, Κατσέρης, Παπαντζίμας, Παπιδάκης (84’ Ράλλης), Ζουρούδης, Μπόσιος.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Χουσεΐν, Σέμπρος, Κορωνιάς (78’ Βελετάκος), Παντελιάς (90’ Χαμόλι), Παπακωνσταντίνου, Φετολάρι, Δρούγκας, Χρήστου, Μιχαηλίδης, Σαλίβερος.

 

Φωτογραφία: epsanastinsentra

Απάντηση

Verified by MonsterInsights