Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 3ο Street Handball Διονύσου

Το 3ο Street Handball Διονύσου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 στην πλατεία της Άνοιξης με μεγάλη επιτυχία, αφήνoντας έντονες συγκινήσεις και αξέχαστες στιγμές χαράς σε μικρούς και μεγάλους που συμμετείχαν…

Τα τουρνουά Street Handball πραγματοποιούνται σε αυτοσχέδια γήπεδα που δημιουργούνται στο δρόμο με κύριο χαρακτηριστικό την άμεση συμμετοχή παιδιών, αθλητών αλλά και θεατών.

Η Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ σε συνεργασία με τον Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ οργάνωσαν, υπό την αιγίδα του Δήμου Διονύσου, για 3η συνεχόμενη χρονιά τουρνουά street handball στο πλαίσιο των δράσεων του ΑΖΟΡ MOVEMENT VOL3 με παράλληλη δράση τη συγκέντρωση τροφίμων για την κοινωνική κουζίνα “Ο Άλλος Άνθρωπος”.
Το Street Handball έχει γίνει θεσμός πλέον στο Δήμο Διονύσου και όλοι όσοι συμμετείχαν, διοργανωτές και αθλούμενοι, ανανέωσαν το ραντεβού τους , πολύ σύντομα, σε κάποια άλλη γειτονιά του Δήμου.

Με την αυλαία της εκδήλωσης, ο Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ ανακοίνωσε την προσφορά δωρεάν μαθημάτων-προπονήσεων χάντμπολ σε όλα τα παιδιά του Δήμου Διονύσου από 7 έως 12 ετών, στο κλειστό Άνοιξης από 1 Μαϊου έως 15 Ιουνίου, με σκοπό να απολαύσουν τη χαρά του αθλητισμού και να μάθουν το άθλημα της χειροσφαίρισης. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής 6944866067.

Α.Ο.ΑΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Απάντηση

Verified by MonsterInsights