Συνάντηση του Δήμου με τους εκπροσώπους των αθλητικών συλλόγων

 

Τους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων του Δήμου, συνάντησαν ο Δήμαρχος Διονύσου, Διονύσης Ζαμάνης και η Αντιδήμάρχος Αθλητισμού Αναστασίας Στασινοπούλου

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με σκοπό την συζήτηση για τα θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη και στην προώθηση του Αθλητισμού στον Δήμο Διονύσου.
Ο Διονύσης Ζαμάνης, από την πλευρά τους ευχαρίστησε όλες και όλους τους παρευρισκομένους που ανταποκρίθηκαν στη συνάντηση και τόνισε τη σημαντική προσπάθεια που κάνει ο Δήμος για την ενίσχυση των αθλητικών υποδομών, καθώς και στα έργα βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Στη συνάντηση πήραν μέρος: από τον Αθλητικό Σύλλογο «Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου» ο Πρόεδρος  Κοσμάς Λεπατατζής και ο Γ. Γραμματέας  Γιώργος Αγγελίδης, από τον Αθλητικό Σύλλογο «Το Οίον» η Πρόεδρος Κατερίνα Μαϊχόσογλου και ο Γ. Γραμματέας  Σταμάτης Τσαβαλάς, από τον Αθλητικό Όμιλο Αγίου Στεφάνου «Βόλεϊ Γυναικών» ο Πρόεδρος  Μιχάλης Χριστοδούλου και η Γ. Γραμματέας Μαρία Πετροπούλου, από τον Αθλητικό Όμιλο Ποδοσφαίρου «Γιάννης Παθιακάκης» ο Γ. Γραμματέας Γιώργος Παθιακάκης, από τον Αθλητικό Όμιλο Άνοιξης ο Πρόεδρος  Τάσος Αγγέλικας, από τον Αθλητικό Σύλλογο Δόξα Άνοιξης ο Πρόεδρος Κώστας Παπασταθόπουλος, από το Σωματείο Καλαθοσφαίρισης Άνοιξης ABC ο Πρόεδρος Πάνος Κοκκίνης, από τον Αθλητικό Όμιλο Διονύσου το μέλος του ΔΣ  Περικλής Μπακοδήμος, από τον Αθλητικό Σύλλογο Τάε Κβο Ντο Διονύσου η Πόπη Καλλέργη, από τον Αθλητικό Σύλλογο «Νίκη Δροσιάς» ο Πρόεδρος  Γιάννης Μπέτσης, από τον Αθλητικό Όμιλο Κρυονερίου ο Πρόεδρος  Δημήτρης Σταθόπουλος, από το Αθλητικό Σωματείο Τέννις Κρυονερίου «Άσσος» η Πρόεδρος  Χριστιάνα Καραπιπέρη, από τον Αθλητικό Σύλλογο Ροδόπολης ο Πρόεδρος  Γιάννης Ξάνθος, και από τον Σύλλογο Ολυμπιακών Αθλημάτων «Ερμής» ο Τεχνικός Σύμβουλος  Θωμάς Λιάπης. Στην συνάντηση παρευρέθηκε, επίσης, και έκανε παρεμβάσεις ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής  Αχιλλέας Δελαγραμμάτικας.
Σαν Dionysos Press, αναρωτιόμαστε, για ποιες βελτιώσεις αναφέρεται ο Δήμος, καθώς οι περισσότερες εγκαταστάσεις έχουν αισθητές ελλείψεις, που εμποδίζει την ομαλή λειτουργία των συλλόγων και την σωστή εκγύμναση των αθλητών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *