Συνεδριάζει το τοπικό συμβούλιο της Αγίου Στεφάνου με θέμα την Καμέλια

Με τέσσερα θέματα θα συνεδριάσει την Παρασκευή( 31/8), στις 19.00 το συμβούλιο, της Δ.Κ. Αγ. Στεφάνου, στα Γραφεία της Κοινότητας (οδός Ε. Πεντζερίδη αρ. 3). Το θέμα που ξεχωρίζει είναι το μέλλον της Καμέλιας.

 

Τα θέματα της ημερήσιας συνεδρίασης είναι τα εξής:  

ΘΕΜΑ 1Ο : «Συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης για την επαναλειτουργία του περίπτερου στην οδό Μαραθώνος (ΑΜΕΑ) στη Δ. Κ. Αγ. Στεφάνου Δήμου Διονύσου»
ΘΕΜΑ 2ο : «Συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης για την εκμίσθωση Δημοτικού ακίνητου στη περιοχή της Δ. Κ. Αγίου Στεφάνου Δήμου Διονύσου»
ΘΕΜΑ 3ο : « Συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης περί ορθής αρίθμησης της οδού Αιγίνης στη Δ.Κ. Αγίου Στεφάνου Δήμου Διονύσου»
ΘΕΜΑ 4ο : « Συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης περί παραχώρησης δωρεάν ταφής στο Κοιμητήριο της Δ.Κ. Αγίου Στεφάνου Δήμου Διονύσου»

 

Η συνεδρίαση αναμένεται ενδιαφέρουσα, καθώς θα συζητηθεί μεταξύ άλλων το μέλλον της “Καμέλιας”(Θέμα 2). Για την Καμέλια, οι πληροφορίες θέλουν δύο ή τρεις ενδιαφερομένους, να θέλουν να εκμισθώσουν το ακίνητο της περιοχής. Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έχουν πάρει θέση για το θέμα και διεκδικούν το ακίνητο, ώστε να δημιουργηθεί στέκι νεολαίας.

Παράλληλα, κερδίζει έδαφος το τελευταίο χρονικό διάστημα, το γκρέμισμα της Καμέλιας και η ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής με την δημιουργία μια μεγάλης πλατείας και πεζοδρόμων!

 

Σε ότι αφορά το  4ο θέμα και την παραχώρηση δωρεάν ταφής στο Κοιμητήριο της Δ.Κ. Αγίου Στεφάνου Δήμου Διονύσου,  αφορά την παραχώρηση σε θανόντα ,θύμα ληστείας στο Φιλοπάππου ,ένα ακόμη θύμα της οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας , κάτοικο και Δημότη της Δημοτικής μας Κοινότητας ,ως ένα δείγμα συμπαράσταση προς την οικογένεια του για έναν ακόμη άδικο χαμό ενός νέου ανθρώπου.

Στο 1ο θέμα της ημερήσιας διάταξης ο πρόεδρος  προτείνει την επαναλειτουργία του περίπτερου στην θέση μπροστά 0στο Δημοτικό χώρο επί των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου & Κωστή Παλαμά ,στο πλαίσιο της τοπικής αναβάθμισης και της καλύτερης εξυπηρέτησης των κατοίκων της περιοχής της Δημ. Κοιν. Αγ. Στεφάνου.

Απάντηση