Φιλικό ανθρωπιάς με νικήτή …τον άνθρωπο στην Άνοιξη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου ο φιλανθρωπικός αγώνας του ΑΟ Άνοιξης με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Δήμου Διονύσου.
Σκοπός της φιλικής αναμέτρησης, που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο Άνοιξης, ήταν η έμπρακτη υποστήριξη στην δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Διονύσου, που προσφέρει απλόχερα μια χείρα βοηθείας στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη, με την συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών πρώτης ανάγκης.
Παράλληλα όμως ο ΑΟ Άνοιξης έστειλε μήνυμα στους συνδημότες και τον κόσμο καλώντας τους να αγκαλιάσουν την προσπάθεια που συνεχίζει με επιτυχία το Κοινωνικό Παντοπωλείο και να σταθούν αρωγοί στις προσπάθειες του.
Στο κάλεσμα του ΑΟ Άνοιξης ανταποκρίθηκαν άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και πλήθος κόσμου, δίνοντας έτσι ελπίδα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σκληρά, αυτή την περίοδο.
Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοινωνικών Δομών, κ. Αναστασία Στασινοπούλου, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Άνοιξης, κ. Χαράλαμπος Πιπέρης και η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Διονύσου, κ. Κατερίνα Αυγέρη.
Το τελικό 2-2 λίγη σημασία είχε στο φιλικό παιχνίδι, καθώς ο ΑΟ Άνοιξης και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Δήμου Διονύσου, απέδειξαν πως ένας είναι ο νικητής… Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Απάντηση

Verified by MonsterInsights