Φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα(5/9) ανάμεσα στον ΑΟ Άνοιξης και τους παλαίμαχους της πόλης

Φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα, θα διεξαχθεί την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19:00, στο δημοτικό γήπεδο Άνοιξης. Ο Α.Ο. Άνοιξης, θα αντιμετωπίσει τους παλαίμαχους του Δήμου Διονύσου.

Οι «παλιές καραβάνες», η μεικτή της πόλης, «απειλεί» τους νέους, ότι θα δεν εύκολη λεία… Οι νεότεροι από την πλευρά τους χαμογελούν στην πρόκληση και απλά λένε ότι θα είναι καλοί οικοδεσπότες.

Σκοπός της αναμέτρησης είναι η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.
Οι διοργανωτές ζητούν από τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο της Ανοιξης, να προσφέρουν από το υστέρημα τους, τρόφιμα για τους συμπολίτες μας, που εχουν μεγαλύτερη ανάγκη.
Καλή επιτυχία στους διοργανωτές

Η ανακοίνωση
Ο Α.Ο. Άνοιξης θα διοργανώσει την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19:00, στο δημοτικό γήπεδο Άνοιξης, φιλική φιλανθρωπική αναμέτρηση με τους παλαίμαχους του Δήμου Διονύσου.

Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης με κοινωνικό χαρακτήρα είναι η στήριξη που παρέχει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Διονύσου σε συμπολίτες που βιώνουν δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Η αναμέτρηση έχει αποκλειστικό στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

Τα τρόφιμα καθώς και όλα τα είδη πρώτης ανάγκης θα συγκεντρωθούν την ημέρα του αγώνα σε χώρο του δημοτικού γηπέδου και στο τέλος του αγώνα θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Θα αρκεί μόνο η στήριξη σας στο συνάνθρωπο μας! Σε αυτόν τον αγώνα θα κερδίσει ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι μόνο η αρχή μιας πληθώρας άλλων κινήσεων που θα υλοποιηθούν από τον Α.Ο. Άνοιξης την τρέχουσα σεζόν, στο πλαίσιο της αθλητικής και κοινωνικής δραστηριότητας που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια!

Απάντηση

Verified by MonsterInsights