Διανομές της Κοινωνικής Ιματιοθήκης σε δικαιούχους

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 4 Μαΐου  η δεύτερη φάση της πασχαλινής διανομής της Κοινωνικής Ιματιοθήκης Δήμου Διονύσου, για όσους ωφελούμενους δεν είχαν παραλάβει τα είδη ένδυσης και υπόδησης που τους αναλογούν. Επίσης, τη Δευτέρα 8 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε προσφορά ειδών ρουχισμού στο  Ίδρυμα Πρόνοιας και Εκπαίδευσης  Κωφών και Βαρήκοων Δροσιάς. 

 Η λειτουργία της Κοινωνικής Ιματιοθήκης  εντάσσεται στο πλαίσιο της ασκούμενης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Διονύσου με στόχο τη συμπληρωματική υποστήριξη ευάλωτων ομάδων πληθυσμού του δήμου. Η λειτουργία της αποσκοπεί ειδικότερα στη δωρεάν παροχή ειδών ένδυσης, υπόδησης και άλλων χρηστικών αντικειμένων, καινούργιων ή μεταχειρισμένων που βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, σε πολίτες, κάτοικους του Δήμου Διονύσου  που αντιμετωπίζουν σοβαρές κοινωνικοοικονομικές δυσκολίες, και αδυνατούν να ανταποκριθούν σε βασικές ανάγκες διαβίωσης.

 Η Κοινωνική Ιματιοθήκη στεγάζεται σε αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Κρυονερίου και λειτουργεί κάθε τρίτη Παρασκευή του μήνα.

 Παραλαβές ρούχων, καθημερινά, στο Δημοτικό Κατάστημα Άνοιξης (Κανάρη 3) από τις 8.00 έως τις 13.00. Πληροφορίες : Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας,  213 213 9806.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *