Ενωτική Πρωτοβουλία: Φυγομαχεί και κρύβεται ο κύριος Ζαμάνης¨

Ανακοίνωσε εξέδωσε η Ενωτική Πρωτοβουλία και ανεβάζει τους τόνους , ρίχνοντας τα βέλη της, ενάντια στον Δήμαρχο Διονύση Ζαμάνη:

Η ανακοίνωση: 

“Ο κύριος Ζαμάνης εδώ και αρκετούς μήνες έχει διαλέξει το επικίνδυνο μονοπάτι της πόλωσης. Βλέποντας πως το καράβι βουλιάζει και μην έχοντας τρόπους να το γλυτώσει επέλεξε να συκοφαντεί και να διασύρει αδίστακτα κάθε πολιτικό του αντίπαλο, από τους πρώην συντρόφους του, μέχρι τους συνεργάτες μου και φυσικά, εμένα προσωπικά.


Είναι προφανές πως φοβάται την κρίση των συνδημοτών μας στις εκλογές, ειδικά εκείνων που κατάφερε να εξαπατήσει με μεγάλα λόγια και ανύπαρκτο έργο. Περισσότερο όμως, φοβάται τη δικαιοσύνη, που σύντομα θα ονοματίσει τους κατηγορούμενους για την μεγάλη απάτη του ‘’Οικοπέδου της Δροσιάς”. Για αυτό επιχειρεί να σπιλώσει τους πάντες.
Έχει αντιληφθεί, ότι σύντομα θα κληθεί να δώσει δημόσια εξηγήσεις για τις συκοφαντίες και να πληρώσει τις συνέπειές τους. Επειδή νιώθει τα περιθώρια να στενεύουν, προσπαθεί να κερδίσει χρόνο φυγομαχεί και κρύβεται πίσω από αστείες δικαιολογίες.
Την Πέμπτη 17/5/2018 εκδικαζόταν η αγωγή που κατέθεσα εναντίον του, για τις επί μήνες συκοφαντίες σε βάρος μου σχετικά με υποτιθέμενο σκάνδαλο με ‘’τα νερά’’. Πριν από δυο μήνες, τον είχα ενημερώσει μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ότι κατέθεσα αγωγή εναντίον του, τότε προτίμησε να κάνει το ‘’λιοντάρι’’, όταν ήρθε η ώρα να λογοδοτήσει εξαφανίστηκε σαν τρομαγμένο ‘’γατί΄΄ και μέσω του δικηγόρου του ζήτησε πεντάμηνη αναβολή, γιατί, όπως δήλωσε, μόλις την προηγουμένη μέρα ενημερώθηκε.
Όσο και να τραβήξει η υπόθεση που του ανέθεσαν να φέρει εις πέρας , το ‘’νεράκι’’ της αλήθειας θα το πιει και θα είναι αλμυρό.
Βάση σχεδίου ο κύριος Ζαμάνης προτιμά να αφήσει να σέρνονται φήμες εναντίον συμπολιτών μας, αντί να τις ξεκαθαρίσει. Προτιμά να φυγομαχήσει και να κρυφτεί, όπως κάνει και για τα προβλήματα του δήμου, παρά να αναλάβει την ευθύνη όσων είπε και έκανε. Θλιβερό ο πρώτος πολίτης της πόλης να αποδεικνύεται κοινός συκοφάντης και δειλός, είναι κρίμα και άδικο για τους δημότες.
Γιάννης Καλαφατέλης
Επικεφαλής Ενωτικής Πρωτοβουλίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *