Επεισόδια στο αμαξοστάσιο καταγγέλλουν οι “Ανοικτοί ορίζοντες”

Η δημοτική παράταξη, με ανακοίνωση της, κάνει λόγια για επεισόδια που ελαβαν χώρα στο αμαξοστάσιο του Δήμου.

Η ανακοίνωση

Δυστυχώς, επεισόδια έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου καθώς και σήμερα Δευτέρα στο χώρο του αμαξοστασίου, μεταξύ υπαλλήλων του Δήμου.
Αιτία από ότι φαίνεται, είναι η τάση κάποιων υπαλλήλων του Δήμου να μετατραπούν σε πραιτοριανούς της καινούργιας διοίκησης του Δήμου, έναντι συναδέλφων τους .
Καταδικάζουμε αυτού του είδους τους τραμπουκισμούς τους οποίους φυσικά και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε. Η διοίκηση του Δήμου οφείλει να επιβάλει τις δέουσες κυρώσεις στους ψευτοπαληκαράδες αυτούς , που υπερβάλλουν εαυτόν ως κυνηγόσκυλα απέναντι στους συναδέλφους τους. Καθώς επίσης οφείλει να φροντίσει η υπερωριακή απασχόληση των εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας καθώς και η εργασία της Κυριακής να αμειφθεί όπως η νομοθεσία ορίζει και όχι με ταξίματα ρεπό και αδειών όπως έγινε στο παρελθόν με αποτέλεσμα να συσσωρευτούν πάνω από 3500 οφειλόμενες μέρες άδειας και ρεπό που φυσικά ποτέ δεν δόθηκαν στους εργαζομένους.
Ελπίζουμε επίσης ότι και τα σωματεία των εργαζομένων του Δήμου θα πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να προστατέψουν τα μέλη τους και θα απομονώσουν τους ανεγκέφαλους τραμπούκους.

Απάντηση

Verified by MonsterInsights