Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΕΥΠΟΛΙΣ για τον Παναγιώτη Αγγελίδη

ΤΡΑΓΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Η εν ψυχρώ δολοφονία υπαλλήλου του Δήμου στην υπηρεσία του, από δημότη, μας άφησε όλους άφωνους. Η κοινωνία της περιοχής δεν μπορεί να ανεχθεί τέτοια φαινόμενα που μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω σε καταστάσεις βίας και απανθρωπιάς.

Συλλυπούμαστε τους οικείους του εκλιπόντος και συμπαραστεκόμαστε στην τραγωδία τους. Την ίδια ώρα, εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για τη φροντίδα τήρησης του νόμου στην καθημερινότητά μας και στις 7 κοινότητες του Διονύσου.

Ίσως έχουμε …χάσει επεισόδια και είναι καιρός να επανεξετάσουμε, σοβαρά, επιτέλους, πως θα μπει γενικότερη τάξη σε έναν όμορφο μεν τόπο που δεν αποκλείεται, όμως, να γίνει ξέφραγο αμπέλι, λόγω της χαλαρότητας η οποία επιδεικνύεται από πολλές πλευρές, απέναντι σε κρούσματα προκλητικής αυθαιρεσίας και ανομίας.

Το θλιβερό αυτό περιστατικό ας μας αφυπνίσει, ώστε να αναλάβει καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν, όσον αφορά την προστασία της ζωής, την επιβολή κανόνων ασφάλειας στους χώρους εργασίας και την αποτελεσματική περιφρούρησή τους. Είναι ζήτημα στοιχειώδους αυτοσεβασμού!

ΕΥΠΟΛΙΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *